Rinnakkainen Sim tai vaikka kaksi Saunalahti kotipuhelimeen


Hei,



tässäpä tuotekehitysidea: Meillä on suuri kolmekerroksinen talo, jossa aikaisemmin oli kuparin päässä kotipuhelin ja siinä kolme luuria, yksi joka kerroksessa.



Voisiko Saunalahden kotipuhelinliittymään saada kaksi rinnakkaista Sim -korttia, jolloin kaikkiin kerroksiin saataisiin oma puhelin?



Sopiva hinta olisi vaikkapa 50 cnt/Sim/kuukausi?
Rinnakkainen Sim tai vaikka kaksi Saunalahti kotipuhelimeen
Multisim kotipuhelimen ei ole huono idea ollenkaan. Mutta ei varmaankaan toteudu kuten ei moni muukaan hyvä idea. Eikä varmasti tuohon 0,5 euron hintaan.
En usko, että Saunalahden Multisim-palvelun "uusmyyntiä" aloitetaan ihan lähiaikoina. Ja jos aloitetaankin, niin se tuskin tulee saataville Saunalahti Kotipuhelin-liittymään.



Ykä, toimivin ratkaisu tuossa sinun tilanteessasi olisi GSM-yhdyskäytävä, jolla saisit ne vanhat puhelimet toimimaan. Niitä saa (tai ainakin ennen sai) tilattua Saunalahden asiakaspalvelusta, Saunalahti kotipuhelin-sovitin nimellä.
Tällä hetkellä ei ole suunnitelmissa tuoda MultiSIM-palvelua kotipuhelinliittymiin.
Minusta paras ratkasu tuohon Ykä:n tilanteeseen on mielestäni tuo tpo-01 kertoma konsti, eli hankkii sen GSM-sovittimen, jossa on rj11 liitin, jonka voi johdolla kytkeä suoraan ns. tavalliseen puhelinpistokkeeseen ja koko talossa toimii taas nuo normi lankapuhelimet.



Toinen hyvä konsi olisi VOIP-modeemi/sovitin rj11 -liittimillä, mutta VOIP-liittymää ei vaan saa Saunalahdelta ja toiset operaattorit tuskin suostuvat siirtämään numeroa VOIP:iin ellei se ole kyseisen operaattorin omalta telealueeltaan.



Idea on hyvä, jos vaikka haluaa eri rakennuksiin puhelimen samalla numerolla tai vaikka kotia ja mökille.