Toteutettu

Roskaposti vähemmäksi liittymiin - Saunalahti spämmää työkseen

  • 26 maaliskuu 2013
  • 31 kommenttia
  • 18218 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
  • Entinen OmaYhteisön jäsen
  • 14255 kommenttia
Minulle on alkanut suorastaan tulla liian paljon Saunalahden spämmiä sähköpostiini.

Ensimmäinen viesti jo kuun alussa, toinen 22.3. ja kolmas 26.3.

Mielestäni tämä on liikaa, onneksi kaikki menevät roskapostina. Mainoksia pitäisi tulla kohtuullisesti ja minua ei ainakaan mainostettavat tuotteet kiinnosta. Köyhiä ihmisiä suurin osa täällä, ei meillä ole mitään tarvetta lehtitilauksille saati muillekaan. Ja miksi Saunalahti spämmää aggressiivisesti näitä. Mielestäni sähköpostimainoksia pitäisi tulla korkeintaan kahdesti kuukaudessa eikä todellakaan kaksi viikon aikana!

Tämä tuputus menee pahemmaksi kuin kesäisin Tampereen Hämeenkadulla olevat kerjäläiset. He sentään ymmärtävät, kun sanoo, ei kiitos!

Mikä parasta ei Saunalahdella ole tarjota edes mainosvapaata liittymää, paitsi se yksi, jossa modeemiluokan data... Todella törkeää spämmäystä Bonnier lehdistä ja Palkintokyselyitä ja mitä näitä nyt on... Eikö Saunalahti tiedä että liikamainonta ja samojen palveluiden mainostaminen voi kääntyä itseään vastaan? Estin jo vuosi sitten nämä mainokset roskapostiin. Eli en lue niitä. Samaa tuotetta tuputetaan aina vain uudelleen, uudelleen ja uudelleen joka kuukausi vuodesta toiseen. Ei näin!

Oletko kyllästynyt Saunalahden spämmiin? Tykkää tästä ideasta.

31 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Omaa Saunalahteen voisi lisätä mustan listan, jonka avulla voi estää ei toivotut mainostajat.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Joillekkin Saunalahti on ihanne ja sen lieveilmiöt on vain kestettävä...

Aikanaan Venäjäkin oli monille ihanne jonne piti päästä....!!

Suomessa voi nykyisin sentään äänestää jaloillaan jos huomaa erehtyneensä, aikanaan siellä toisessa paikassa osoite oli ihan toinen.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Mulla on ollut spämmiliittymä (Edukas) jo 5v ajan ja todella harvakseen on tullut mainoksia. Nyt kun irtisanoin liittymäni tämän onnettoman uudistuksen vuoksi niin spämmiä on tullut oikein urakalla viimeisten viikkojen aikana. Ottavat ilmeisesti loppukirin? Tänään liittymä sulkeutuu lopullisesti ja siirryn Globetelin leipiin. Saa nähdä jatkuuko spämmien tulo s-postiin vaikka asiakassuhdetta ei enää ole. Eikös sen pitäisi loppua heti kun liittymäkin suljetaan?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kyllä pitäisi loppua heti.

Minullekaan ei ole ennen paljoa mainoksia tullut, mutta tänä vuonna on alkanut satelemaan kunnolla.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
No eipä loppunut spämmien tulo vaikka liittymä on suljettu. Juuri tuli taas mainos s-postiin. Melkein arvasinkin että mainosten tulo jatkuu vaikka asiakassuhdetta ei enää ole. Mitenkä tuosta pääsee eroon? Siis muuten kuin ohjaamalla ne roskapostiin. Pitääkö soittaa asiakaspalveluun että lopettavat spämmin? On se nyt kumma jos ei noista pääse eroon.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Taitaa olla niin, että tiedot mainostajille lähtevät Saunalahdelta määräajoin tai sitten mainostajat päivittävät tietonsa "silloin kun siltä tuntuu". Saunalahti ei kuitenkaan itse lähetä niitä mainossähköposteja.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Kyllä tämä oli ihan saunalahden itsensä lähettämä viesti jossa kehoitettiin kaikkia saunalahden asiakkaita liittymään johonkin palveluun jossa saa bonuksia verkko-ostoksista. Varmaan sinullekin on se tullut? Lopussa oli vielä ilmoitus:

"Käytössäsi olevan Saunalahden liittymän ominaisuuksiin kuuluu, että saat Elisa-konsernin sekä valittujen yhteistyökumppaneiden etuja ja tarjouksia mm. tekstiviesteillä ja sähköpostilla. Näin sinä saat tietoa edullisista tarjouksista, ja samalla me pystymme pitämään liittymäsi puhelu-, viesti- ja muut hinnat erinomaisen halpoina.

Mikäli jostain syystä et enää halua vastaanottaa kumppanietuja ja tarjouksia, voit vaihtaa käytössäsi olevan liittymätyypin sellaiseen, jossa tätä ominaisuutta ei ole. Huomioithan, että näin toimimalla menetät hintaedun, jonka nykyisellä liittymälläsi saat."

Pitääkö todellakin soittaa saunikselle ja kertoa ettei mulla ole enää sauniksen liittymää?

Edit: Asia hoidossa, ei pitäisi enää tulla spämmiä. Kiitokset Tomahaukille 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Kiitos palautteesta! Harmittavaa kuulla, että saamasi mainosviestit eivät ole tuntuneet osuvilta. Useat kokevat mainosviestillä saavansa hyödyllisiä etuja, kun taas joskus mainosviesti ei ihan osukaan oikealle henkilölle ja se koetaan turhana mainostamisena. Olemme kuitenkin kokeneet, että viesteillä voimme tarjota nimenomaan etuja ja tarjouksia, jotka parhaimmillaan ilostuttavat viestin vastaanottajan päivää 🙂 Tällä hetkellä meillä on myynnissä tarjolla yksi liittymä, Kelpo, jossa markkinointiviestit eivät sisälly liittymään .Mikäli siis markkinointiviestit ovat ehdoton no-no, suosittelemme tilaamaan Kelpo-liittymän. Liittymävalikoimamme kuitenkin tunnetusti muuttuu jatkuvasti ja tulevaisuudessa valikoima voi olla toisenlainen 🙂 -Suvi
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Ihan hyvä tuo kelpo, mutta liian hidas netti, joka estää päivittämästä siihen 😞
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Samaa mieltä kuin hpguru. Kelpo-liittymän netin nopeus on varsin epäkelpo.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Mietin vaan tuota :mainosviestit eivät ole tuntuneet osuvilta. Useat kokevat mainosviestillä saavansa hyödyllisiä etuja, kun taas joskus mainosviesti ei ihan osukaan oikealle henkilölle ja se koetaan turhana mainostamisena.

Millä perusteellä niitä mainoksia jaetaan? Miten saunalahti arpoo, mikä mainos koskettaa parhaiten mitäkin käyttäjää, vai luovuttako joka bonuskortin jakaja tietoja operaattorille, mitä asiakas on ostanut(tuskin)?

Tosiaan alaikäselle osotettu automainos ei ihan osu kohilleen.

Jos itse lähettilisi moiset määrät roskaposteja, niin taatusti ennen pitkää ovelle koputeltas ja kyseltäs, mitä oikein puuhailet.:smileyhuh: 
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Manipenni kirjoitti:

Millä perusteellä niitä mainoksia jaetaan? Miten saunalahti arpoo, mikä mainos koskettaa parhaiten mitäkin käyttäjää, vai luovuttako joka bonuskortin jakaja tietoja operaattorille, mitä asiakas on ostanut(tuskin)?

Yksi peruste on sijainti ts matkapuhelinliittymän käyttöpaikka. Operaattori saa selville sillä perusteella, mihin tukiasemaan liittymä on rekisteröitynyt/yleensä rekisteröityy. Toinen taitaa olla se, mitä palveluja asiakkaalla on Elisa-konsernilta.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
"Tosiaan alaikäselle osotettu automainos ei ihan osu kohilleen."

Ehkä siinä mainostetaan lapsille leluautoja tai 15 vuotta täyttäneille mopoautoja.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
"Yksi peruste on sijainti ts matkapuhelinliittymän käyttöpaikka. Operaattori saa selville sillä perusteella, mihin tukiasemaan liittymä on rekisteröitynyt/yleensä rekisteröityy. Toinen taitaa olla se, mitä palveluja asiakkaalla on Elisa-konsernilta."

Mitä tolla Hyvis tarkotat, et mitä palveluja?

Meillä on muutama puhelinliittymä ja laajakaista, eikä muita palveluja.

Autokauppaakaan ei ole lähellä, sen enempää kun mitään pelikasinoitakaan 🙂 Toki Töissä ollessa ollaan liki Jumboa ja siellähän on vaikka mitä. Kohta alkaa ehkä pukkaa HK:n lenkkimainosta, keskikeppanan kera :smileyrolleyes: Pojan koulumatkalla ei taida olla kaupan kauppaa tai jos tuki asema onkin hitsin kaukana,mistä näitä peilailee.   
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Mulle kerran Elisa lähetti mainoksen jolla sai suklaapatukan.

Olisin kyllä halunnut grillimakkaraa ketsupilla ja kokista enemmän, koska en syö suklaata taikka karkkeja. 😉
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Sain muuten tietää Elisa lehdistötiedotteen kautta miksi ei ole enempää spämmittömiä liittymiä. Siitä Kelvostakin olisi voinut toteuttaa paremman eli olisi voinut ostaa dataa vähän listahintoja edullisemmin jos haluaisi esim. 2M-yhteyden, niin maksaisi 2,90 + 4,90 (2M-nopeus). Maksimista pyydettäisiin 9,90 € ja 2,90 € kuukausimaksu. Näin liittymä olisi todella kilpailunkykyinen ja kaikille toimiva.

Elisa haluaa parantaa toimintansa kannattavuutta tehostamalla asiakaspalvelutoimintoja ja muun muassa pitämällä liittymätyyppien määrää mahdollisimman vähäisenä.

https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=552364&messageId=681225
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Tänään tuli KAKSI roskapostia postilaatikkooni Saunalahden asiakasrekisteristä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Manipenni, jos asiakkalla on keskinopea laajakaista, markkinoidaan nopeampaa. Jos asiakkaalla on kiinteän verkon suurin npeus, kannattaa markkinoida Elisa Viihdettä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Juu, kyllä Saunalahti on nyt sulkenut itsensä täysin meikäläisen tarpeilta.

Mainosspämmiliitymiä liki kaikki ja se ainoakin, missä ei ole, niin ei ole lainkaan soveltuva meikun käyttöön.

Lisäksi kaikki valmiit paketit minun toiveiden ulkopuolla ja esträä liitymän hankinnan.

Elio spämmivapaa liittymä, jonka voi itse rakentaa kaikin osin mieleiseksi. Tällaista liittymää varsin iso osa kaipaa. ja jos ei ole operaattorilla tarjolla, niin eipä ole toivoa asikkaistakaan heillä.

Mainosmiesten puheet täysin tuulesta temmattuja tarkoitusperäisiä höpinöitä, joilla ei ole mitään todellista pohjaa. Kyllä piennekin firman järjestelmä kykenisi kymmeniin eri liitty,ätyyppeihi ilman lisäkustannuksia.

Mutta joku on luullut, että spämmäämällä se vasta rahantulo alkaa, vaaan asiakkaat katoavat todellisuudessa, mutta kerropas se lippaskenkämiehille(-naisille.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Saamamme palautteen myötä olemme tuoneet markkinointiluvallisille liittymille mahdollisuuden perua markkinointilupa OmaSaunalahdesta 🙂 Nyt siis myös Reilu-tuotteet ovat saatavilla myös ilman markkinointilupaa, mikäli Kelpo ei ominaisuuksiltaan ole vastannut tarpeitasi. Peruutus löytyy OmaSaunalahdesta Yleiset > Lisäpalvelujen tilaus. Markkinointilupa on mahdollistanut liittymille alhaisemmat kuukausimaksut ja luvan peruuttamisella tämä hintaetu poistuu. Peruutus nostaa liittymän kokonaiskuukausimaksua eurolla. - Suvi
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei Suvi!

Kiitos tosi paljon tästä uudistuksesta! En vain halua maksaa euroa enemmän jotta saan mainokset pois. Nyt sain ne estettyä ilmaiseksi!

Oma Saunalahdesta filtteri päälle ja estoon viestit osoitteesta no-reply@viestitin.fi ja sillä varmistat sen että Saunalahden sähköposti ei enää ota edes vastaan näitä roskaposteja!

Puhelimessa Androidissa voi nuo tekstiviestit estää Saunalahdelta laittamalla lyhytnumero blokkiin josta viestit tulevat. Ei tule tiedotteitakaan enää puhelimeen, mutta eipähän tarvi spämmiäkään katsoa! Ja sitä paitsi ei operaattori edes saisi lähettää asiakastiedotteita pelkästään viesteillä, koska niitä pitäisi laittaa kirjeellä tai laskun mukana nyt ainakin. Ei siis haittaa jos tiedotteet tulevat samalla estetyksi puhelimeen, kun ne pitäisi oikeasti laittaa laskun mukana tai olennaisimmista myäs kirjeellä! Toivottavasti Elisa tietää tämän ja että saan jatkossakin asiallisia tiedotteita!

Kannattaa muuten harkita! Saisiko paperisen laskun ilmaiseksi kotiin, jos suostuu vastaanottamaan mainoksen mukana viisisivuisen mainosnivaskan!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Missä pn lukenut se pienellä präntätty teksti, että olen saanut liittymän halvemmalla, kun olen "suostunut" mainoksiin :smileyhuh:

Nyt poistamisesta pitäisi maksaa euro, että pääsisi niistä eroon. Kyllähän se vähän pakkopullana tuli mukaan,jos itsellesi sopivaa liittymää halusit. Miksi peritään euro lopetuksesta?? eikai siitä kuluja saunalle tule,kun ei tartte mitään lähetellä 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Markkinointilupa on mahdollistanut liittymille alhaisemmat kuukausimaksut ja luvan peruuttamisella tämä hintaetu poistuu. Peruutus nostaa liittymän kokonaiskuukausimaksua eurolla. - Suvi

Miksi peritään euro lopetuksesta?? eikai siitä kuluja saunalle tule,kun ei tartte mitään lähetellä -Manipenni :hammer:

Lopetuksesta ei peritä mitään. Kuukausimaksussa ollut hintaetu poistuu. -Hyvis  :nerd:
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Noh viestittimen kun estin, niin nyt saunalahti ihan kiusallaan laittaa toisen spämmin no-reply@saunalahti osoitteesta huom. kirjoitusmuoto on noin. No paan mä senkin estoon! Saunalahden spämmi on turhaa. Ihan turhaa on tota roskaa mulle lähettää kun en mä sitä kummiskaan lue.

Osallistu keskusteluun