Ei toteuteta

Samojen tallenteiden katsominen useammalla digiboxilla

  • 1 kesäkuu 2016
  • 5 kommenttia
  • 255 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Huom: Ehdotukseen ei liity maksukanavien jako useammalle boxille, vaan ainoastaan tallenteiden katsomisesta näillä.

Jos ymmärsin oikein asiakaspalvelunne vastauksista, on tällä hetkellä tallenteiden katsominen sidottu digiboxin ID:hen, ja toisen boxin ottaminen samaan talouteen muodostaa sille omat tallenteet.

Olisi todella kätevää jos samassa taloudessa olevat boxit voisivat kaikki näyttää yhteisiä tallenteita, eli kunhan liittymällä on tehty tallennus, niin sitä voisi katsoa esim olohuoneen tai makuuhuoneen boxin kautta. Tällä hetkellä käsittääkseni tällainen ei ole mahdollista.

Kyllä, tiedän että voin esim liittää läppärin kiinni televisioon ja ajaa sitä kautta tallenteita mille ruudulle tahansa, mutta tuota en tässä hae - vaan että homman voisi hoitaa useammalla Elisa Viihteen digiaskilla.

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ensin pitäisi saada mahdollisuus käyttää kahta digiboksia yhtä sopimusta kohden. Tällä hetkellä digibokseja voi olla vain yksi per sopimus.

Yksi vaihtoehto on tallentaa samat ohjelmat molemmilla sopimuksilla, näin ne ovat laitteiden välillä identtiset. Tosin kahden eri sopimuksen pyörittäminen tällaisissa tilanteissa on vähintäänkin työlästä.
Käyttäjätaso 4
Kahdella eri sopimuksella samojen tallenteiden tekeminen olisi hallinnollisesti jotain aivan kauheaa - katsot toisella ohjelman niin se pitäisi muistaa poistaa toisesta - ja aina kun teet tallennussäännön pitäisi se tehdä kahteen eri paikkaan. ei ei ei.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Sitä minäkin.. Kannattaa siis tyytyä yhteen digiboksiin ja sen kaveriksi toiseen televisioon tietokone tai mobiililaite + chromecast -yhdistelmä.

Elisalta on kinuttu jo pidemmän aikaa mahdollisuutta toiseen digiboksiin. Vielä sitä ei ole tullut, eikä ihan lähiaikoina ole tulossakaan.
Käyttäjätaso 7

Elisalta on kinuttu jo pidemmän aikaa mahdollisuutta toiseen digiboksiin. Vielä sitä ei ole tullut, eikä ihan lähiaikoina ole tulossakaan.


Juu ei näytä olevan vielä tulossa. Tosin asia on ollut työn alla jo viisi vuotta sitten , mutta ilmaisesti ei Elisa tiedä mitä tekisi asialle tai ei vaan osaa tai halua.

https://palsta.elisa.fi/digiboksit-ja-kaytto-14/kehitysehdotusten-seuranta-tilat-16371/index1.html#post16386
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tällä hetkellä ei ole tietoa, että tallenteet saisi näkymään kahdessa boksissa eli digiboksit säilyvät omilla tunnuksillaan ainakin toistaiseksi.

Osallistu keskusteluun