Pidetään mielessä

Saunalahti Prepaid Nettiasema ja julkinen IP

  • 7 huhtikuu 2017
  • 2 kommenttia
  • 428 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 4 kommenttia
Terve!

Olen joskus asiakaspalvelun kanssa aiheesta ollut yhteydessä ihan normaalin prepaid-puhelinliittymän datayhteyksien linjoilta, mutta haluaisin tiedustella että saako Prepaid Nettiasemaan tilattua julkisen IP - palvelun, ja jos ei niin miksi ei? Tämä olisi mitä mainioin säästöratkaisu pienemmälle kylälle (24mb/1mb ADSL maksaa tuplaten tämän), mutta esimerkiksi Nintendon konsolit tarvitsevat julkisen IP:n että nettipelaaminen toimii.

Voiko tällä laitteella/liittymällä käyttää julkista IP:tä, tilata sen ja jos ei niin miksi ja milloin ajattelitte tarjota tätä palvelua prepaid-puolella lisämaksusta? Jankkaan tästä siksi koska yleensä tarjoatte sitten normaalia liittymää, jonka saamiseksi pitäisi maksaa vajaan tonnin takuumaksu elikä toisinsanoen ei onnistu.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Moi Lewmzi 🙂

Voitais siirtää tämä tuonne Ideapajan puolelle niin voidaan viedä eteenpäin ehdotusta julkisesta IP:stä myös prepaid liittymille 🙂 Siihen en osaa vastata miksei se nyt ole saatavilla prepaid-liittymille.
Katsotaan, miten homma etenisi tästä 🙂
Juu, siirretään vaan! Luulisi ainakin, että tuommoisen toteuttaminen ei pitäisi käytännössä olla mikään ylitsepääsemätön ongelma. Olisi kiva palvelu ainakin olla saatavilla 🙂

Osallistu keskusteluun