Pidetään mielessä

Tallennekansion siirtäminen kansioon

  • 9 helmikuu 2014
  • 9 kommenttia
  • 11526 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Nykyisellään pystyy kyllä siirtämään tallenteita monta kerrallaan kansiosta toiseen, mutta kaipaan vielä mahdollisuutta siirtää kansioita kansioon. Helpottaisi ja nopeuttaisi kansioiden ja tallenteiden järjestämistä. 

9 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Tätä olen itsekin välillä kaivannut. Hyvä idea.

Keskustellaan. Pidetään mielessä, Ei toteuteta. :smileygrin:
Hyvä idea! Varmasti löytyy muitakin jotka ovat tällaista toivoneet. Mitä muita ominaisuuksia tallennekansioihin toivottaisiin? Ideoidaanpa sellainen "täydellinen" ratkaisu tähän :smileygrin:
Montakohan vuotta sitten tätäkin on ensimmäisen kerran ehdotettu. Eiköhän olisi parempi tehdä pari yksinkertaista muutosta heti. Tämä siirto ja roskakoritoiminto.

Muuten ollaan samassa tilanteessa kuin kunta- ja soteuudistuksissa.

Tämä ainakin löytyi;)

http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Viihde-Ominaisuudet-ja/Kansion-siirto/m-p/28681#M15337
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Parempi tallennehallinta. Esimerkiksi mahdollisuus poistaa useita tallenteita samaan aikaan, myös hakusanan mukaan.
Käyttäjätaso 1
Tuplien poisto!

Uúsintaa tulee nykyisin uusinnan perään ja jatkuvien tallenteiden kanssa se aiheuttaa ongelmia. Elisa Viihteeseen toivoisin ratkaisua tähän.

Muutenkin ihmetyttää, miksi suoriin ohjelmiin lisätään ruutulogo "suora/Live" - sehän jää silloin myös kaikkiin nauhoituksiin ja uusintoihin.

Eikö olisi parempi käyttää uusinnoissa jonkinlaista "replay" indikaattoria?! Silloinhan niiden taltiotkin olisivat "tägätty" oikealla tiedolla.

Ehkäpä nykytekniikka kuitenkin soisi mahdollisuudet metadatan hyödyntämiseen asian hoitamiseksi?

Jonkinlainen ryhtiliike ohjelmatietojen koko käsittelyketjun prosessien- ja tietosisällön määrittelyssä olisi paikallaan. Saataisiin infot, ja ohjelmatiedot kohdalleen sekä sähköisissä "Guideissa" että painotuotteissa. 
Käyttäjätaso 2
Tuplien poistoa kaipaan itsekin, kun jatkuvalla tallennuksella noita uusintoja tallentuu. Tallentamisesta voisi tehdä älykkäämmän, ettei se tallentaisi uusintoja ollenkaan.
Käyttäjätaso 7
"käyttäjä tawan kuukausi sitten

https://#  Tilaksi vaihdettu: https:///t5/Elisa-Ideapaja/idb-p/Elisa/status-key/KeskustelukaynnissaHyvä idea! Varmasti löytyy muitakin jotka ovat tällaista toivoneet. Mitä muita ominaisuuksia tallennekansioihin toivottaisiin? Ideoidaanpa sellainen "täydellinen" ratkaisu tähän :smileygrin:" Mitäs jos vain toteuttaisitte ensiksi tämän yhden ehdotuksen. Tai laittaisitte edes "työn alle". Täydellisyyden tavoittelu on siellä Viihteen kehityksessä toistaiseksi johtanut täydelliseen kehittymättömyyteen.
Tämä ei ole tällä hetkellä lähitulevaisuuden suunnitelmissa, mutta asia otetaan harkintaan.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tämä ei ole tällä hetkellä lähitulevaisuuden suunnitelmissa, mutta asia otetaan harkintaan.

Osallistu keskusteluun