Ei toteuteta

Tyhjien tallennekansioiden piilottaminen digiboksin Tallenteet-näytöltä

  • 9 heinäkuu 2013
  • 1 kommentti
  • 5414 katselukerrat

  • Osallistuja
  • 15 kommenttia
Olen luonut melko reilusti tallennekansioita, koska tallennan esim. seuraamani TV-sarjat jatkuvina tallennuksina omiin kansioihinsa. Kun sarjat jäävät esitystauolle, jätän yleensä jatkuvat tallennukset voimaan ja kansiot odottamaan sarjan jatkumista. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jokaista esitystauolla olevaa sarjaa kohti minulla on kansioluettelossa tyhjä kansio (kunhan olen ehtinyt katsoa kaikki sarjan esitetyt jaksot).

Webbipalvelussa tämä ei haittaa, mutta katsoessani tallenteita boksista joudun rullailemaan yleensä melko pitkän listan läpi päästäkseni haluamaani kansioon. Tämä ei toki ole varsinainen ongelma vaan pelkkä hidaste, mutta vähentää hieman käyttömukavuutta (varsinkin, jos Pace päättää jättää osan kaukosäätimen painalluksista huomiotta, kuten sillä joskus on tapana).

Olisiko mahdollista saada tuohon boksin tallennenäyttöön asetusta, jonka päällä ollessa tyhjät kansiot piilotettaisiin kansiolistasta ja siinä näytettäisiin vain sellaiset kansiot, joissa on tallenteita? Itselleni sopisi vaikka tuollaisen käytöksen oleminen päällä jatkuvasti, koska hoidan tallennusten hallinnan yleensä webbipalvelun puolella, mutta toiset käyttäjät ehkä haluaisivat nähdä ne tyhjätkin kansiot listassa - siksi ominaisuuden voisi siis laittaa jonkin asetuksen taakse.

(Yritin katsella menuasetuksia läpi siltä varalta, että tällainen ominaisuus jo olisi olemassa, mutta en ainakaan löytänyt.)

//Muokattu kategoriat uusia vastaaviksi. -Norris

1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Käyttäjätaso 3
Tätä ei valitettavasti tulla toteuttamaan 😞 Web-palvelu on kuitenkin jo toimiva, kuten mainitsitkin ja ominaisuus saattaisi aiheuttaa väärinkäsityksiä.
Käyttäjätaso 3

Osallistu keskusteluun