Vakuusmaksu OmaElisaan


Hannes84 nosti postauksessaan (http://elisa.to/2cU0NyW) hyvän idean vakuusmaksun suorittamisen helpottamiseksi. Jos tilatusta laitteesta tai liittymästä tulee vakuusmaksu niin se ilmestyy yhteystiedoissa olevaan sähköpostiin suoritettavaksi. Kokisitteko helpommaksi jos vakuusmaksu ilmoitettaisiin OmaElisan 'Laskut' -osiossa?
Periaatteessa nopeuttaa prosessia, mutta otetaanpa hypoteettinen tilanne:

Henkilö, jolla on luottohäiriö ei voi ostaa osamaksulla

Omaelisaan tarvitaan verkkopankkitunnukset

Maksuhäiriöinen ei voi saada verkkopankkitunnuksia



Ne, joilla tunnukset on, hyötyisivät kyllä tästä uudituksesta.
Estääkö jokin sen, että lasku tulisi sähköpostiin, mutta näkyisi myös OmaElisassa? Jos ei, niin siinä olisi ihan hyvä ratkaisu, joka ottaisi huomioon myös Arskan esittämän tilanteen.
Toki oletuksena ainakin itsellä olisi, että saisit laskun molempaa kautta. Kaikilla kun ei niitä verkkopankkitunnuksia ole, niin sähköpostilaskua ei voi kyllä lähteä poistamaan ainakaan näin omasta näkövinkkelistä katsottuna. Ehkä juurikin ideana se, että lasku olisi myös katsottavissa jatkossa omaelisassa, niinkuin muutkin laskut, oli laskun toimitustapa mikä hyvänsä. Itseltä peukku tälle! 🙂
Minulta löytyy parinkin pankin verkkopankkitunnukset (old fashioned , today man must have Mobiilivarmenne) , muttei tämä estänyt Elisa Oy j : tä määräämään minulle järjetöntä 950 € vakuusmaksua . Tämän seurauksena aloitan luopumisen kaikesta Elisa Oyj : tä koskevasta tarpeistani . Toki hoidan velvoitteeni mutta uusia ei enää tule Elisa Oyj : n suuntaan !
Viety ideaa eteenpäin.
Ei ole toteutumassa ainakaan lähiaikoina.