Ei Elisan käsissä

Vastaajaan ohjautumisaikaan säätövaraa

  • 13 elokuu 2013
  • 9 kommenttia
  • 15342 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
  • Tietotoimisto
  • 1011 kommenttia
Villi veikkaus, että Sauniksella olisi TUHANSIA tyytyväisempiä asiakkaita, jos aikaa, jonka luuri soi, ennenkuin puhelu yhdistyy vastaajaan, voisi säätää. Toisille sopis 20 sek ja toisille 40 sek.

Ja sitten jos sitä vois viel kätevästi muuttaa (pari painallusta luurista), niin mikäs sen parempaa...

9 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Tämähän onkin jo mahdollista, esimerkiksi OmaSaunalahti-palvelun kautta Liittymät - Liittymänro - Muokkaa liittymän palveluita - Soitonsiirron viive (sekuntia) kohdasta voi soitonsiirtoa vastaajaan tehdessä valita soitonsiirron viiveeksi 5-30 sekuntia. Tämä onnistuu myös näppäinkomennoilla sivun ohje mukaisesti :)

Vastaaja ei siis itsessään hallinnoi noita viiveitä, vaan ne tulevat liittymän soitonsiirron puolelta.

Onko tämä mitä ajoit takaa, vai haluaisitko kenties enemmän viive-vaihtoehtoja ja/tai tuon jotenkin hallinnoitavaksi vastaajan kautta? :)

- Vortex
Käyttäjätaso 5
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ainakin minun mielestäni viiveeksi pitäisi voida asettaa pitempi aika, kuin se 30 sekuntia. Esimerkiksi, et välttämättä ehdi vastaamaan puhelimeen, jos arkipäiväisesti kädet on pestävä ensin. Oli syy pesun tarpeelle mikä tahansa.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Jep,

en nyt jaksanut aiemmin kirjoittaa, mutta...

Eikös tämän idean kirjoittajan viestistäkin käy selville että halutaan mahdollisuuus pidempään kuin 30 sekunnin viiveeseen.

Vortexin kirjoituksesta ei nyt käy ilmi ymmärsikö hän tämän. Itse ehdottaisin 0-60 sekunnin säätövaraa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Myös soittajan kannalta tuo voisi olla hyvä.

Ei tarvitsisi maksaa vastaajaan soittamisesta, kun käyttäjä ei ehdi vastata nopeasti ja vastaaja heti iskee ja se menee tietysti omaa laskuun...
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Kiitos palautteesta 🙂 Soitonsiirroissa tuo 30 sekunnin viive on maksimipituus verkon puolelta, eli ainakin toistaiseksi valittavissa on vain maksimissaan 30 sekunnin viive. -Suvi
Käyttäjätaso 7
Eli siis "verkon" säätöjä olis syytä hieman rukata?

Pitäskö muuttaa otsaketta vai tehdä uusi ideapaja-aloite: "Verkon asetuksia pitäisi muuttaa siten, että vastaajaan ohjautumisaikaa voisi pidentää 30:stä sekunnista"?

Vai tarkoititko Suvi sitä, ettei täällä ideapajassa pidä ehdotella muutoksia verkon asetuksiin tai että täällä on vallitseva käsitys siitä, ettei verkon asetuksia voi muuttaa?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Pahoitteluni, että vastasin tähän vähän turhan ympäripyöreästi 😞 Soitonsiirtojen maksimiviivettä ei ole ainakaan tällä hetkellä mahdollista muuttaa, sillä verkkoon määritelty 30 sekunnin maksimiviive tulee GSM-standardista. Muutanpa samalla idean tilan siis kuvaavammaksi. Pidämme ehdottomasti palautteenne mielessä, mutta ainakaan heti muutosta ei siis ole tulossa. -Suvi

//Edit: Lisätty linkki. -Suvi
Käyttäjätaso 7
Suvi, linkkisi sanoo: "In some networks there may be a limit of not more than 30 seconds before forwarding."

Eli missä kerrotaan, että 30 sekkaa on gsm-standardissa määrätty maksimi ja tämän ylittäminen rikkoo standardia?

 

Jos kuitenkin insinööri on ollut näinkin nerokas standardoidessaan, niin sitten vaan standardia muuttamaan, hopi hopi! ;)
Käyttäjätaso 7
Eli siis status "Ei sauniksen käsissä" on siis valheellinen?

Osallistu keskusteluun