Ei toteuteta

Viihde HD Netgem 7950 Omat Tallenteet muutosehdotus

  • 29 marraskuu 2020
  • 1 kommentti
  • 669 katselukerrat

Käyttäjätaso 1

Nyt muutaman päivän ollut käytössä HD boxi ja muuten aika tyytyväinen mutta saisiko Tallenteet siirrettyä Omat valikon ylimmäksi ? Tai jopa suoraan omaksi valinnaksi yläriviin ?

Itse ainakin katson pääasiassa omia tallenteita ja nyt hakemisto löytyy vasta on aika monen alatason jälkeen.

Toinen asia, kaukosäädin toimii nyt hyvin mutta näppäinten mekaniikka on huono sillä kaikki keskipainikkeet ovat täysin samassa tasossa. Hämärässä huoneessa kun tulee käytettyä laitetta niin olisi mukavampi jos kaukosäädintä voisi käyttää “sormituntumalla”, eli pienet tasoerot näppäimiin olisivat hyvät.


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Itselläkin on nyt tovin ollut taas tallenteiden perkaaminen menossa eli tullut niitä pitkälti vain katseltua. Ootko kokeillut vielä että käyttelisit joko niiden nauhojen kautta eli sieltä pyöräyttäisi suoraan halutun sarjan tai vaihtoehtoisesti sen haku-toiminteen kautta? Itse tykästyin noihin uusiin valikoihin siinä kohtaa kun huomasin että kuinka paljon helpompi on pysyä mukana siinä mitä on jo katsonut sen uuden tallennenäkymän kautta verrattuna siihen mitä se oli kun yhdestä kansiosta koitti perata esimerkiksi Top Gearin kausia että “missäs niitä kauden 13 jaksoja nyt olikaan” :D

Osallistu keskusteluun