Ei toteuteta

Viihteelle oma kehitysblogi

  • 15 marraskuu 2016
  • 8 kommenttia
  • 457 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
  • Entinen OmaYhteisön jäsen
  • 670 kommenttia
Ehdotan että Elisa Viihteelle perustettaisiin samanlainen blogi/ketju palstalle kuin nykyisellään on OmaElisan kohdalla.

Seuraavia asioita olisi hyvä löytyä: 1. Mitä tulossa ja aikataulu. 2. Mitä toteutettu ja milloin. Sekä valinnaisena asiat joita on toivottu paljon jotka ei ole tulossa sekä perustelut.

Tuon viimeisen ja valinnaisen kohdan avulla voidaan osaltaan välttää samojen asioiden toistaminen kun voidaan ohjata lukemaan kehitysblogia.

Kuten OmaElisan kohdalla niin aikataulut ei tarvitse olla kiveen kirjoitettuja, pääasia on että tiedetään mitä on tulossa sekä alustavat aikataulut ja jos ne siirtyy niin sitten siirtyy. Saisimme kuitenkin hyvää tietoa mitä on tulossa.

Paras mahdollinen tietenkin olisi jos jokaisen asian kohdalla kerrottaisiin etenemisestä. Esim, "1. Ominaisuus annettu betaryhmälle testiin 2. Betaryhmän palautteen perusteella tehty korjauksia ....... 7. Tulee julkiseen jakeluun seuraavassa ohjelmistopäivityksessä."

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

8 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Mitäs mieltä olette?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hyvä ajatus.
Sellainen on joskus ollut gronerin ylläpitämänä. Sen Palstatiimi voisi kaivaa esille, niin nähtäisiin miten vuosia sitten hyväksi todetut ideat ovat kehittyneet.
Käyttäjätaso 3
olen varma että jos blogi tulee, aletaan sinne ohjaamaan automaatiolla, eikä sieltä löydy vastausta täällä kysyttyyn.. parempi on se että kehittäjät vastaavat suoraan täällä.

nopeampaa ja yksityiskohtaisempaa se näin on.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
olen varma että jos blogi tulee, aletaan sinne ohjaamaan automaatiolla, eikä sieltä löydy vastausta täällä kysyttyyn.. parempi on se että kehittäjät vastaavat suoraan täällä.

nopeampaa ja yksityiskohtaisempaa se näin on.


Eihän blogin ylläpito täällä palstalla tarkoita etteikö kysymyksiin vastattaisi, vai mitä elisalaiset? 🙂 Ainakin minusta olisi mielenkiintoista seurata miten asiat etenee ja mitä uskaltaa tulevaisuudessa odottaa tulevaksi.

En näe mitään syytä miksei tälläinen onnistuisi, kun sellainen on jo käytössä OmaElisan uudistuksista 🙂
Käyttäjätaso 3
sinulla ei taida pahemmin olla kokemusta foorumipohjaisesta asiakaspalvelusta, jos ja kun nämä vaihtuvat yleisentason faqeihin sun muihin kuten blogeihin, loppuu foorumissa vastailu aika pian ja neuvoksi tarjotaan kyseisiä sivustoja.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Ilmeisesti ei ole kokemusta. Kummalisesti täällä kuitenkin vastaillaan kysymyksiin omaelisasta ihan samalla tavalla kuin muihinkin kysymyksiin, vaikka se edistysblogi on olemassa. Ja kysymys ei ole UKK blogista vaan kehitysblogista josta halukkaat voi seurailla mitä tulossa ja millä aikataululla. Mielellään myös myös mitä ei ole tulossa.

Toki jos jostain tietystä ominaisuudesta kysytään niin voidaan kertoa tilanne ohjata katselemaan kyseistä postausta josta löytyy muitakin asioita jotka on työn alla. En millään näe tulevien ominaisuuksien listaamista asiakaspalvelua poissulkevana tekijänä ja täytyy sanoa että aika heikoissa kantimissa asiakaspalvelu on jos näin käy.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Näissä vain tuppaa tulemaan sitten pettymyksiä varsinkin aikatauluissa ja osaa asioista pantataan viimeiseen asti kilpailu- ja, tai sopimusteknisien asioiden takia.
Ihan foorumillakin on ollut muistaakseni ajansiirrosta lupaus pikaisesta toteutuksesta ja noin vuoden päästä todetaankin, ettei ole tulossa joka sitten aiheuttaa melkoisen kalabaliikin.
Uusimman boksin Netflix-sovelluksen sertifiointia odotettiin parinviikon päähän, kesti monta kuukautta ja aiheutti jatkuvaa kyselyä.
Kehitysehdotukset kyllä on aina kulkeutuneet nykyiselläänkin kehittäjien tietoon foorumilta, kovin harva vain toteutukseen asti päätyy.
Edes beta-ryhmässä ei uusia suunnitelmia/toimintoja etukäteen juurikaan paljasteta.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Toistaiseksi on ilmeisesti tyytyminen Tomaksen päivityksiin betaryhmässä, eli tällaista ei ole tällä hetkellä tulossa.