Elisa Viihteen WP8 sovellukseen tuki tallenteiden katsomiselle


Eli idea kaikessa yksinkertaisuudessaan on se, että Elisa Viihteen Sovellus Windows Phone 8:lle alkaisi tukemaan tallenteiden katsomista, kun nykyisin sovellus ei sitä tee.Kyseessä olisi erittäin suuri lisä ja parannus Viihteeseen kaikille meille, jotka Lumiaa tai muuta WP8-puhelinta käytämme.Ja varsinkin nyt, kun nopeat  4G-verkot alkavat yleistyä, on mielestäni perusteltua, että puhelimillakin voisi tallenteita katsoa. Näytöt ovat monissa puhelimissa jo suuria ja verkko vetää enemmän kuin tarpeeksi tätä varten, joten miksi ei.Ei tämä varmaankaan mikään erityisen vaikea homma teille Elisalaisille olisi, kun tallenteiden katsomista tukevia sovelluksia on muillekin alustoille?
Millään puhelinlaitteella ei tällä hetkellä voi katsoa tallenteita. Tätä siis käsitelty jo Androidin osalta ja pätee myös Windows Phoneen: http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Ideapaja/Elisa-Viihde-Android-ohjelman-koko-toiminnallisuus-my%C3%B6s/idi-p/285824"Kiitos palautteesta, pidetään tämä mielessä. Tuollaista on kyllä ollut suunnitteilla, mutta emme uskalla luvata mitään kumpaankaan suuntaan. Peruste eroille on ollut hyvin pitkälti puhelinten näyttöjen fyysinen koko, josta ei mielestämme ole mielekästä katsoa "TV-kuvaa". Toki tämänkin puolustajia löytyy. Lisäksi tallenteiden katselu edellyttää tablet-laitteillakin WLAN-yhteyttä (parhaimman toimivuuden saavuttamiseksi) ja puhelin on pääsääntöisesti mobiiliverkossa (poikkeuksia löytyy toki tässäkin)."
Ikävä jos näette asian näin. Kuitenkin, kuten sanottua, näyttöjen koot ovat suurenemaan päin ja verkot taas nopeutumaan, joten ainakaan enää kovin kauaa tällä ei voi perustella palvelun puutetta. Lisäksi Youtubenkin käytöstä jo puolet on mobiilikäyttöä, joten miksi Elisa Viihteen käytöstä puolet ei voisi tulevaisuudessa olla sitä? Mutta ymmärrän, että asiaa ei siis juuri nyt olla tuomassa ensisijaisesti tarjolle, mutta toivottavasti sitä ei lähitulevaisuuden osalta haudata vielä.
Androidille olemassa viiihdetallenteiden katsomisen mahdollistava sovellus puhelimilla ja ilman wifiä puh/tab. Hakusanalla viihde - open With player Löytyy kyseinen softa Ja ohjeet googlesta.muutama päivä sitten julkaistiin Vlc player wp8 puhelimiin ja täbeihin, joten nyt pitäisi olla enää ajan kysymys kun joku koodaa homman niin ja softaa tai laittaa ohjeet käytön mahdollistamiseen että tallenteita voi katsoa puh/täbeillä mobiiliverkon yli.ymmärtääkseni on kyseessä jonkinmoinen lakikoukero miksi elisa ei virallista puhelimiin katsontasoftaa ja sen kannalta täysin ymmärrettävää. Iphonellakin on joku kiertotie asiaan, joten nyt kun wp alkaa olla kehittynyt ja sopivaa softaa tarjolla, joku varmasti tekee itse kiertotien homman ratkaisuksi.