jatka katsomista


Voiko boxiin tulla valikko jatka katsomista, samaan tyyliin kuin sen webselain on? Valikko tuli esim sen poistuvat kohalle, ja jos ei olisi kesken. niin valikko ei olisi
Voiko boxiin tulla valikko jatka katsomista, samaan tyyliin kuin sen webselain on? Valikko tuli esim sen poistuvat kohalle, ja jos ei olisi kesken. niin valikko ei olisiTarkoitatko nyt siis tallenteisiin jatka katsomista?
Voiko boxiin tulla valikko jatka katsomista, samaan tyyliin kuin sen webselain on? Valikko tuli esim sen poistuvat kohalle, ja jos ei olisi kesken. niin valikko ei olisiKyllähän Viihteessä on "jatka katsomista kohasta xx:xx" kun jatkat tallennetta.
Veikkaanpa, että @jontte_b82 tarkoittaa nimenomaan elisaviihde.fi:n Tallenteet -valikosta löytyvää "Jatka katsomista" -toimintoa myös boksin Tallenteet -valikkoon.Onhan boksissa toki kotivalikon "Katso nyt" -kohdassa kuusi kesken jäänyttä tallennetta tai esim. Areenan ohjelmaa, mutta jos vertaa sitä webselaimessa oleviin 50 tallenteeseen, niin ero on aika iso.Jotain webselaimessa olevan toiminnon kaltaista itsekin aikoinaan peräänkuulutin myös boksiin, mutta tuo nykyinen "Jatka katsomista" oli ilmestyessään sillä erää riittävä.En kuitenkaan panisi pahaksi, jos edellämainittu lisäys tulisi myös boksin Tallenteet -valikkoon, jossa esim. Elokuvat ja Sarjat kansiot ovat ainakin itselleni täysin turhat.