Saunalahti Palsta mobiilissa


Saunalahti kun tuottaa palveluja mobiilialalla niin olisi mukavaa jos Saunalahden palsta toimisi muutenkin kuin netissä eli oma sovellus mobiilialustoille. Sovellus ilmoittaisi uusista viesteistä ja olisi aina kirjautunut sisään nopeaa käyttöä varten. Tämän voisi toteuttaa ihan omana sovelluksena tai liittää olemassa olevaan saunalahden sovellukseen.



Itse kuitenkin toivon että palstasta tehtäisiin Tapatalk yhteensopiva. Tapatalk toimii kaikilla suosituimmilla alustoilla ja on suosittu foorumisovellus. Yritys voi jopa räätälöidä tapatalkista omanlaisensa.



 //Muokattu kategoriat uusia vastaaviksi. -Norris
Saunalahti Palsta mobiilissa
Tapatalk yhteensopivuutta toivotaan täälläkin.
Tapatalk-yhteensopivuutta ei ainakaan toistaiseksi ole suunnitteilla :)



Puuttuuko Palstan nykyisestä mobiilikäyttöliittymästä joku tietty ominaisuus, jota aivan erityisesti kaipaatte?
No, ei varmaankaan puutu ominaisuuksia, koska kyllä mobiili käyttöliittymällä voi palstaa selailla.



Kuitenkin asiaa kuvastaa parhaiten se että en lue palstaa kännykällä kuin vain harvoin pitkien poissaolojen aikana, kun taas muita foorumeja joissa tapatalk toimii luen säännöllisesti jopa kotona kännykällä.
Tästä puuttuu "Lainaa"-toiminto.
Hyvis kirjoitti:

Tästä puuttuu "Lainaa"-toiminto.

Miten niin puuttuu?
Ei minulla ainakaan näy Palstan mobiilikäyttöliittymässä mitää "Lainaa"-mahdollisuutta.
Uusi mobiiliversio on tuloillaan, mutta aikataulu on vielä auki, samoin mahdolliset uudet ominaisuudet. Palataan siis asiaan myöhemmin 🙂
Mitään uutta tapatalk tuen tiimoilta?
Ei mitään uutta tämän auringon alla 🙂 Jatkamme alkuperäisellä suunnitelmalla Palstan uuden mobiilikäyttöliittymän kanssa, Tapatalk-tukea ei siis ole näillä näkymin tulossa.
Asia sinänsä itselle sama mutta miten kauan asioita selvitellään? Tämäkin jo monta vuotta?
Tämä idea sai alkunsa jo vanhan Palstan alustan aikana ja tämä uusihan toimii mobiiliselaimessa vallan mainiosti verrattuna vanhaan versioon. Merkkasin tuohon nyt tilaksi, ettei ole tulossa tällaista. Pidetään asia kuitenkin korvan takana ja ilmoitellaan, jos tilanne muuttuu.