CI Key Plus FAIL?

  • 3 huhtikuu 2019
  • 2 kommenttia
  • 2722 katselukerrat

CI Key Plus FAIL:

Onko TV siirtynyt ajasta iäisyyteen, vai onko kenties jotain, mitä voi vielä tehdä?

Tässä teeveessä ei ole käytössä kaapelikorttia, vaan sitä on käytelty tähän päivään asti iloisna antennilla. Kaikki piuhat on ehjiä, on yritetty palauttaa tehdasasetukset, asentaa tv alusta asti uudelleen, vaihtaa piuhoja, kokeilla digiboxilla (kyseessä siis digitv) ja asentaa kanavat uudelleen lukuisia kertoja. (jää kesken, signaali on huono ja ei löydä kanavia)

HDMI-piuhalla sekä scartilla kokeiltu, nothing works. Kokeiltu myös vaihtaa eri antennipistokkeeseen, eli siinäkään ei vika piile.

PS. olen soittanut asiakaspalveluun, eivät osanneet auttaa

Kiitos jo etukäteen jos joku osaa auttaa!

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Tervetuloa OmaYhteisöön @marymccup!

Mikäs televisio on kyseessä? Tuleeko tuo ilmoitus siis kun antennijohto on kytketty suoraan televisioon ja yrität tehdä kanavahakua television omalla virittimellä? Onko television kyljessä olevassa moduulipaikassa kiinni moduuli vai ei?

Asut siis ilmeisesti taloudessa, jossa on kaapeliverkko? Oletko kokeillut vaihtaa antennijohtoa uuteen parempaan versioon? Lisäksi ennen kanavahaun aloittamista, kannattaa varmistaa, että televisio tekee mahdollisimman laajan skannauksen. Monesti nuo tarjoavat oletuksena "normaalia" skannausta, joka saattaa joissain tapauksissa olla liian suppea ja tämän takia kanavia ei löydy.

HDMI- ja SCART -liitännät ovat vain kuvan ja äänen siirtämistä varten laitteiden välillä, esim. DVD-/Blu-Ray -soittimen ja television välillä. Niillä ei ole mitään merkitystä tähän asiaan.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Tämä on kyllä varsin mielenkiintoinen tapaus, sillä juteltiin asiasta tuolla messengerinkin puolella. Sinulla oli siis toinenkin telkkari missä on digiboksi ja siinä kanavat näkyy? Saitko jo kokeiltua niin että siirtäisit digiboksin tälle toiselle telkkarille ja testailisit näkyykö kanavat sitenkään (kanavien viritys digiboksin kautta)? Näin siis selviäisi onko televisiossa viritin rikki.

Osallistu keskusteluun