Vastattu

@netti.fi sähköposti ei toimi

  • 7 October 2018
  • 4 kommenttia
  • 3833 katselukerrat

  • Tiedonhaluinen
  • 0 kommenttia
Hei!

En pääse enää kirjautumaan @netti.fi päätteiseen s-postiin, vaikka salasana on 100% oikein. En pääse vaihtamaan salasanaakaan, koska Elisa-tiliini on yhdistetty eri sähköposti.

Onko siis enää mahdollista saada s-postin salasanaa 'nollattua' tai vaihdettua?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 8 October 2018, 09:23

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
Hei SuviR ja tervetuloa OmaYhteisöön!

Mikäli sähköpostiosoitetta ei ole liitetty millekään henkilötunnukselle / asiakkuudelle, ei sen salasanaa yleensä voi vaihtaa / palauttaa niissä tilanteissa kun kirjautuminen epäonnistuu.

Jos sähköpostiosoite on ollut pitkään käyttämättä, on se voitu sulkea tämän takia. Joskus myös on saattanut käydä niin, että asiakkaan sähköpostin salasana on murrettu ja sähköpostia on käytetty roskapostin massalähetykseen. Näissä tilanteissa Elisa "rikkoo" salasanan tietoisesti, jotta vääränlainen käyttö saadaan estettyä.

Voit toki olla yhteyksissä Elisan asiakaspalveluun vielä tämän tiimoilta. Joskus saattaa käydä tuuri ja osoitteen saa lisättyä jo olemassa olevalle asiakkuudelle, jonka jälkeen salasanan voi myös vaihtaa / palauttaa.
https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot/
Morjens, Mulla kans ongalma että muutama päivä sitten en vaan enää ole päässyt kirjautumaan s-postiin millään laitteella. Missä vika? Mullakin on netti.fi loppuinen osoite. Sanoo vain että kirjautuminen epäonnistui ,yritä 10s päästä uudelleen.

Hei, minulla on nyt juuri tällainen ongelma. Vielä eilen pääsin kirjautumaan kunnes se loppui. Viimeisen käyntini aikana postissani olikin jotain ihme viestejä monta, olisiko nyt juuri murto kyseessä...

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Hei, minulla on nyt juuri tällainen ongelma. Vielä eilen pääsin kirjautumaan kunnes se loppui. Viimeisen käyntini aikana postissani olikin jotain ihme viestejä monta, olisiko nyt juuri murto kyseessä...

Hei. Hyvää huomenta.

Salasanasi on voinut vaihtua Elisan toimesta jos sähköpostillasi on lähetetty kiusallista roskaliikennettä. Oletko esim. noudattanut sähköpostiin tulevia kirjeitä, joissa tili piti vahvistaa, ettei sitä suljettaisi? Nämä ovat roskaposteja, ja yrityksiä kaapata tili, minkä sitten Elisa vaihtaa.

Ole yhteydessä Elisaan, se on ainoa tapa saada asia kuntoon.

Nyt soi H2K - Summermelody (Basslovers United Remix).