Vastattu

Jippii webmail salasanan vaihto

  • 23 October 2015
  • 2 kommenttia
  • 2685 katselukerrat

Terve,

En ole elisan enkä liiemmin saunalahden asiakas, jostain syystä aikoinaan vain tein sähköpostin jippiin kautta. Nyt olisi kenties aiheellista saada sähköpostin salasana vaihdettua, koska viikon sisään kahdelle eri tilille murtauduttu.

Ongelmallista tässä on se että tuohon sähköpostiini on sidottu aika monta eri mestaa, että olisi ns. aika totaalisen huono juttu jos tuo joutuu vääriin käsiin.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi kukkatippa 23 October 2015, 18:58

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tervetuloa Palstalle
  • ?!

    Jos olet antanut henkilötunnuksesi rekisteröidessä sähköpostiosoitetta aikoinaan, onnistuu salasanan vaihto OmaElisassa osoitteessa verkkoasiointi.elisa.fi. Jos et ole henkilötunnusta antanut tuolloin rekisteröitymisvaiheessa, ei salasanaa valitettavasti saa vaihdettua.
  • Kiitos vastauksesta, mutta vaatis vähän elaborointia.

    Uskaltaisin lotota, että tuo softa ei ole missään vaiheessa kysynyt hetua. Mikä ***** sähköpostisovellus edes kysyy hetua sähköpostia luodessaan? Voin toki olla väärässäkin, koska kyseessä on muinainen jippii. Jonka siis luonut todennäköisesti ysärin lopulla tai 00 alulla.

    Mutta siis jos toimitan dokumentit pankista, poliiisilta, kelalta ja muualta missä näkyy aika selvästi että tuo sähköposti on sidottu minuun henkkareiden kanssa niin siltikään ei ole mitään edes alkeellista algoritmia joka arpoisi uuden salasanan?

    Dilemma toki siinä että nostan ainoastaan hattua jos näin, koska mitäpä se voi tehdä jos ei voi itsekään salasanaa vaihtaa kjeh.

    Oikeastaan ikävän helposti onnistui salasananvaihdot noihin pariin muihin maileihin, tässä kyseisessä on vaan se että tosiaan muutamat viralliset ja lukuiset epäviralliset jutut sidottu.