Lue tämä ensin, jos Wippies-sähköpostin kanssa ongelmia / PÄIVITETTY

  • 24 maaliskuu 2016
  • 0 kommenttia
  • 11185 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Wippies-sähköpostien siirryttyä uudelle palvelimelle olemme saaneet runsaasti kyselyjä aiheen tiimoilta. Tässä vastauksia muutamiin yleisimpiin.


Miten kirjaudun Wippies-sähköpostiini?

Mene osoitteeseen https://webmail.elisa.fi. Kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun ylempään kenttään, ja salasanasi alempaan. Paina lopuksi "kirjaudu"-painiketta.

Mikäli et pääse kirjautumaan Wippies-sähköpostiisi, on hyvä ensin tarkistaa häiriötiedotteemme Palstalta (tiedotteet päivitetään Palstatiimin ollessa paikalla arkisin 8-20, lauantaisin 12-20) tai yleisiltä sivuiltamme www.elisa.fi/hairiotiedotteet

Wippies-säköpostilaatikot ovat ilmaispalveluita, joiden rekisteröitymisen yhteydessä ei ole vaadittu henkilötunnusta, verkkopankkitunnistautumista tai esimerkiksi toista sähköpostiosoitetta.

Miksi en pääse kirjautumaan sähköpostiini?

Tarkista ensin että käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ovat oikein. Jos verkkoselaimesi muistaa väärän tunnuksen/salasanan, kokeile kirjautumista toisella selaimella.

Käyttämättömiä Wippies-sähköposteja suljetaan säännöllisesti. Mikäli et ole käyttänyt Wippies-sähköpostiosoitettasi yli kolmeen kuukauteen, on osoitteesi suljettu luultavasti tämän takia.

Mikäli sähköpostiosoitteesi on päätynyt ns. roskapostilistoille, eli osoitteeseesi saapuu tai siitä lähetetään paljon roskapostia, joudumme myös sulkemaan sähköpostiosoitteesi Wippies-palvelun toiminnan turvaamiseksi.

En edelleenkään pääse kirjautumaan. Miten vaihdan Wippies-sähköpostini salasanan?

Jos olet unohtanut Wippies-sähköpostisi salasanan, voi asiakaspalvelu liittää sähköpostiosoitteesi hallittavaksi OmaElisaan. Tämä edellyttää, että Wippies-tililläsi on ollut henkilötunnus liitettynä yhteystietoihin, jotta voimme tunnistaa kenelle sähköpostilaatikko kuuluu. Jos henkilötunnusta ei löydy Wippies-tililtä, ei salasanaa voi palauttaa. Asiakaspalvelun tavoitat palstalla yksityisviestillä (http://elisa.fi/sometiimi), tai puhelimitse 010 190240 (pvm/mpm).
Mikäli haluat tarkistaa mitkä salasanat verkkoselaimesi muistiin on tallennettu, voit etsiä niitä tämän ohjeen avulla: http://aaltokone.com/2010/04/kuinka-helpolla-selvitat-selaimeen-tallennetut-salasanat/

Miten saan sähköpostiosoitteeni takaisin käyttöön?

Mikäli olet käyttänyt myös muita Wippies-palveluita kuin ilmaista sähköpostia, esim. maksullista Big G-verkkolevyä tai sinulla on ollut Wippies-modeemi, on meillä todennäköisesti tiedossa henkilötunnuksesi, ja voimme varmentaa henkilöllisyytesi. Lähetä siis yksityisviesti Palstatiimi-tunnuksen profiilisivulta. Käsittelemme kaikki viestit yhteisesti saapumisjärjestyksessä.

Mikäli et kuitenkaan ole käyttänyt kuin ilmaista Wippies-sähköpostia, etkä ole ilmoittanut riittäviä henkilötietoja, emme voi varmistua henkilöllisyydestäsi ja avata sähköpostia uudelleen käyttöösi. Väärinkäytösten ehkäisemiseksi emme voi tehdä ilman henkilötunnusta rekisteröidyille sähköpostipalveluille mitään toimenpiteitä.


Haluan vaihtaa Wippies-salasanani OmaElisan kautta. Miten kirjaudun sinne?

Mene osoitteeseen https://oma.elisa.fi. Klikkaa kirjautumisruudun alta kohtaa "Luo Elisa-tunnus tai tunnus unohtunut". Verkkopankkitunnistautumisen kautta pääset tarkistamaan tai muokkaamaan OmaElisan käyttäjätunnusta sekä salasanaa, joilla voit kirjautua OmaElisaan. Lisätietoja: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/ohje/elisa-tunnus/


Mikä ihmeen Wippies?

Wippies-palvelun piirissä on tarjottu mm. ilmaisia sähköpostiosoitteita, verkkolevypalveluita ja modeemeja. Muiden palveluiden kuin sähköpostin ja päätelaitteiden sopimukset ovat päättyneet 2013. Uusia sopimuksia emme avaa toistaiseksi. Mikäli kaipaat uutta sähköpostipalvelua, suosittelemme Saunalahti Peruspostia. 🙂

Muita ohjeita ja vinkkejä sähköpostipalveluihimme liittyen löydät asiakastukisivuiltamme ja hakemalla Palstalta omaa asiaasi koskevilla hakusanoilla jo aiemmin ratkaistuja ongelmia. Useimmiten valmis vastaus löytyy ilman uuden keskustelun avaamista.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.