Vastattu

Sähköpostitunnuksen loppuosat

  • 24 June 2014
  • 5 kommenttia
  • 25542 katselukerrat

Olisin tiedustellut että onkohan Saunalahden sähköpostiosoitteiden loppuosiin (esim. netti.fi, nic.fi) tulossa lähiaikoina uusia  vaihtoehtoja?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi kukkatippa 3 July 2014, 13:53

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Hei metallimies69,Kysytäänpä, onko uusia päätteitä tulossa tarjolle. Palataan asiaan!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Saimmepa tähän nyt vastausta, että lähiaikoina ei ole tulossa uusia päätteitä Saunalahden sähköpostiosoitteiden loppuosiin. 🙂
entäs luo.to ?sitä ei enään tarjota vaihtoehtona.minulla oli yksi sellainen osoite eikä se enään toimi, toimimattomuus voi myös johtua siitä että suljin yhden puhelinliittymän.osoite oli käytössä uudelleenohjaksella gmailiin.
asia selvä! 🙂
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
vmsusi kirjoitti:entäs luo.to ?sitä ei enään tarjota vaihtoehtona.minulla oli yksi sellainen osoite eikä se enään toimi, toimimattomuus voi myös johtua siitä että suljin yhden puhelinliittymän.osoite oli käytössä uudelleenohjaksella gmailiin.

Sähköpostitunnusten lopuista on poistunut käytöstä luo.to. Vanhoissa puhelinliittymissä on tullut sähköpostiosoite mukana. Ne ovat kuitenkin yleensä muotoa netti.fi. Saattaa olla kuitenkin, että tuo sinun sähköpostiosoitteesi on päättynyt juuri liittymän irtisanomisen yhteydessä.