Vastattu

Akku tyhjenee hetkessä

  • 9 April 2020
  • 5 kommenttia
  • 2487 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +1
  • Avulias
  • 19 kommenttia

Hei!

Puhelimeni (pari vuotta vanha Nokia 6) on nyt viime viikkoina tehnyt jo kolmasti niin, että virta on loppunut kuin seinään. Akunkäytön käppyrä on tuolloin laskenut pystysuoraan nollaan. Tapahtunut aina ulkona; kahdesti on tapahtunut kameran käytön yhteydessä, kolmannen kerran lenkillä Spotifyista soittolistaa vaihtaessani. Onko tälle tehtävissä mitään vai onko puhelimen uusinta edessä (ei yhtään huvittaisi...)? 

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi jniiranen 9 April 2020, 18:03

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Anteeksi paljastan salaisuuden. Vain yksi sana. KERTAKÄYTTÖKAMAA.

Yllä olevan lukeminen riittää, mutta jos olet innokas, lue lisää.

Ennen oli puhelimet vaihdettavine akkuineen, nykyään akku simahtaa niin nopeasti takuun jälkeen että uusi hankittava, meidän suvussa on vaihdettu luurit 2,5 vuoden välein koska sen jälkeen akku on niin huono että saa kävellä ydinvoimalan kanssa kaupungilla… siis kertakäyttökamaa. Minä en kehtaisi valmistaa kertakäyttökamaa, voimani ei siihen riitä.

Eihän nykyään voi akkua vaihtaa itse, eihän. Sehän olisi liian suuri pyyntö.

He haluavat sun rahaa. Me ostetaan aina tarjouspuhelimia Android. Esim. kilpailijalta juuri 2 kpl a20e 129 eurolla ovh 199. Oma menee vaihtoon vuoden sisään. Alkaa tässäkin huono akku näkymään, että piti % poistaa yläpalkista. Ärsyttää katso kun jatkuvasti tiputtelee…

Taidan palata kohta savumerkkeihin ja paperiseen kalenterimuistioon.

Niistä ei akku lopu kun sitä kalenteria eniten tarvitsee.

Minulle on sanottu DNA-myymälässä että eivät myy enää yhtäkään puhelinta, jossa olisi vaihdettava akku. Melko älykästä… no sama se tilanne sanoi Elisallakin olevan, etten Telialta viitsinyt edes kysästä. Eiköhän se kertakäyttö kulttuuri ole jo nähty hyvänen aika.

Minä en pidä peruspuhelinta puhelimena, koska tarvitsen Google Music.

Peace. Nyt tekemään ruokaa, tulin juuri TKL:n bussista kotiin :joy:

Ja sinä. Go shopping.

Nyt soi Leony! - Shopping Queen (Ryan T. & Rick M. Remix).

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +13

Voi olla että sen akku on kulunut loppuun ja akku pitäisi vaihtaa tai joku ohjelma jumittunut kuluttamaan virtaa jolloin tehdasasetusten palautus auttaisi mutta tässä tapauksessa pitää muistaa varmuuskopiot kun tehdasasetusten palautus poistaa kaikki tiedot puhelimesta. Ensin kannattaisi kokeilla tuota tehdasasetusten palautusta.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Kyllä tuo noin nopea varauksen tippuminen käytön aikana kielii viallisesta akusta. Vaihdettavat akut on varmaankin uhrattu osittain muotoilun vuoksi. Hienot lasiset takakannet ei toimi jos akun pääsee vaihtamaan. 

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +3

Mulla on tietokoneen akku tehnyt tuota jo vuosia. Mittari näyttää 88% ja päks samutttaa ilman varoitusta, akku tyhjä. Prosentti vaihtelee millä sammuttaa,  92 ja 64 prosentin välillä sammuu.

 

 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Voihan tuohon vaikuttaa kylmäilmakin, jos tapahtuu vaan ulkona muttei sisällä. Jotkut puhelimet ei vaan kestä sitä kylmää kovinkaan hyvin ja voi tulla siitä jotain virransyöttöongelmaa. Tuosta vaan, kun luin ei valiteltu, että tekisi sitä myös sisällä puhelimen ollessa lämpimässä. Tällä ohjelmalla voit tarkistella mitä akulle kuuluu. Tarvitsee olla luurissa vähän aikaan, että pääsee kärryille.

AccuBattery