Vastattu

Android 10 päivitys?


Samsung Galaxy A50 -puhelimeni sai muutama viikko sitten Android 10 -päivityksen ja (suurin piirtein?) sen jälkeen automaattiset sovelluspäivitykset eivät ole toimineet, eli eivät ole tulleet automaattisesti (asetuksista huolimatta). Samoin Gmail ei enää ilmoita uusista viesteistä, ei äänellä eikä kuvakkeella (asetuksista huolimatta!). Liittyneekö päivitykseen, vai mistä voisi olla kyse?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi roopeg 8 May 2020, 12:46

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Uusimmissa Android -versioissa on kokoajan enemmän ja enemmän asetuksia joilla hillitään notifikaatioiden määrää ja suljetaan taustalta sovelluksia, jotta virtaa säästyisi. Oma vinkkini on, että kannattaa suunnata katse virranhallinta-asetusten suuntaan!

Toki suuntasin katseeni virranhallinnan suuntaan, mutta en tiedä mitä siellä tekisin. En ymmärrä mikä virranhallinnan asetus tekee tyhjäksi yksittäisten sovellusten asetukset?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Minulla on itseasiassa ihan sama juttu Android 10:n ja noiden automaattisten sovelluspäivitysten kanssa. :thinking: Vaikka olen valinnut, että päivittäminen on OK myös mobiiliverkon kautta, niin tuntuvat nuo päivitykset alkavan silti vasta kun yhdistän Wifiin. 

Laitteen asetuksista löytyy myös “Sovellukset ja ilmoitukset”, jonka kautta olen katsonut nuo tarpeellisimpien sovellusten ilmoitukset kuntoon. Jos virranhallinnasta ei löytynyt mitään aktiivista taustaprosessien sammuttelua ja tuolta sovelluksesta ja ilmoitukset osiostakin on hyväksytty gmailin ilmoitukset niin…. sitten en kyllä keksi!

Löytyisiköhän joltakulta OmaYhteisön käyttäjältä ässää vielä hihasta? :sweat_smile:

Kiva (?) että joku jakaa minun ongelmani. Pähkäilin tuota virranhallintaa ja sitten kävin myös datan käytön puolella ja (käytössäni olevan) datansäästötilan kohdalla sallin Gmailin. Nyt ainakin pari tullutta meiliä jätti merkin lukitusnäyttöön ja myös numeron kuvakkeen laitaan, eli siltä osin ehkä ongelmani (?) poistui… Mutta ennen, eli Android 9:n aikana, tuota ei tarvinnut tehdä.