Vastattu

Huawei-tabletista katosi asetuskuvake ja Play-kauppa

  • 15 May 2020
  • 3 kommenttia
  • 759 katselukerrat

Hei! Tyttären käytössä oleva Huawei-tabletti (AGD-L09) kadotti pelin lataamisen yhteydessä ilmeisesti etusivunsa, jonka mukana hävisi mm. Play-kauppa ja Asetukset. Mitenhän tämän saisi korjattua? Tehdasnollaus ilman pääsyä asetusvalikkoon on minulle mysteeri ja muutenkin ahdistaa täysi nollaus kun tuossa on lasten pelit ja systeemit. Onko jollain hyvää vinkkiä? Tabletti toimii kyllä hyvin muuten, menee nettiin yms.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 15 May 2020, 15:06

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Asetuksiin nyt ainakin pitäisi päästä mikäli saat vielä sen pudotusvalikon auki, siellä pitäisi se hammasrattaan kuva olla. Kokeilitko jo perustempun eli virrat pois hetkeksi ja takaisin käyntiin? Onko näytöllä nyt kuitenkin yhä siis muita kuvakkeita normaalisti tarjolla? 

Kiitos! El classico eli uudelleenkäynnistys korjasi ongelman. En olisi uskonut kun oli mielestäni niin iso ongelma. Aina pitäisi tajuta kokeilla silti 😅

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Hip hei tärkeintä että tuli kuntoon :tada: juu, se on kyllä ihmeellistä miten paljon välillä pelkkä uudelleenkäynnistys pelastaa, joskus tuli itsekin pari vuotta sitten kiukuteltua Suomen ja Ruotsin rajalla kun puhelin ei toiminut miten piti ja jännä kyllä kunhan sitä veti syvään henkeä ja teki perus uudelleenkäynnistykset ja verkon uudelleenhaun niin kummasti alkoi taas toimimaan… sitten vähän nolotti :sweat_smile:  se voi tuntua turhauttavalta jos me pyydetään näitä klassisia vianrajaushommia heti kättelyssä, mutta varmuudeksi kannattaa se uudelleenkäynnistys kuitenkin aina tehdä eikä siitä haittaakaan ole. :slight_smile: Aina kivempi parempi jos selviää vähemmällä kuin koko järjestelmän resetoinnilla!

Kiva juttu jos lasten pelit ynnä muut saatiin tällä pelastettua :blush: