Kokemuksia Xiaomi puhelimista ?

 • 2 huhtikuu 2018
 • 11 kommenttia
 • 3625 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Tätä Xiaomi merkki ei näköjään Elisa myy,vielä-Tuleekohan?

Niin onko järjetöntä vaihtaa one plus 5 tähän Xiaomi mi max2?tahdon ison näytön ja hhyvän kameran.Akkukin tuossa melko kestävä ja pikalatausta arvostan myös.
Kysymys kuuluu vaihtaisitko :
'
https://www.verkkokauppa.com/fi/product/9587/jgcqd/Xiaomi-Mi-Max-2-Android-puhelin-Dual-SIM-64-Gt-musta


VAIHTO TÄSTÄ :

https://elisa.fi/kauppa/#!/tuote/OnePlus-5-128Gt?paymentOption=36&deviceVariant=5%20Slate%20Grey%20128Gt%20(Harmaa)
kiitos jo etukäteen 🙂

11 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Itselläni on OnePlus 5T 128G käytössä, enkä henkilökohtaisesti lähtisi vaihtamaan. OP DashCharge ominaisuus on osoittautunut varsin tehokkaaksi akkua ladatessa ja kamera on ominaisuuksiltaan parempi kuin tuossa Xiaomissa. Teknisemmin noita kahta laitetta voi vertailla esim. täältä, mitä tuossa nyt katselin nopeasti niin OP vie voiton muuten paitsi näytön ja akun koossa. Mutta tämä toki on ihan mielipidekysymyksiä eli yhtä oikeaa vastausta ei ole 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Ystäväni jolla Oneplus 5T suositteli Xiaomia minulle kaksivuotiaan epäkelvon Samsung Galaxy J5 2016 tilalle, oli VIIMEINEN Samsung koskaan!!! Aivan liian paljon bloatware sovelluksia. Kaksi selainta, kaksi galleriaa, kaksi sähköpostia, Microsoftin toimisto-ohjelmat, Skype, Facebook, Samsungin mainossovellukset... MIKSI?!? 16 Gt tilaa, kaikki tila sovelluksille, joita ei tarvitse??

Akku meni huonoksi, ihan peruskäytössäkin vain näyttö ja blogi auki useampi prosentti viidessä minuutissa alaspäin! Wifi oli hidas, heti kun Bluetoothin otti käyttöön?

Elisalta kysyin, eivät myy Xiaomia! Kävin DNA-kaupassa, josta liittymäkin on, 10 euroa alennus puhelimesta eli käytännössä sain ilmaisen suojakuoren... Xiaomi Mi A1 ANDROID ONE, ei turhia mainos-, pakko- tai bloatsovelluksia. 219 euroa maksoi ja suojakuori päälle, normaalihinta oli 229 euroa eli käytännössä sain suojakuoret ilmaiseksi... Wifi on nopeampi kuin Galaxyssä.

Galaxyssä oli toimiessaan max. 40 Mbps, tämä antaa 47 Mbps, kuten pitääkin kotikuidussa 50M eli ei eroa kannettavasta. 47/9 AINA, tyhjäkäynnillä. Tehokas, vihdoin sovellukset päivittyvät sekunnin lataamisen jälkeen toisessa sekunnissa. Vaikuttaa kestävältä, hyvää metallia. Ei uskoisi noin halvaksi. Heti tuli tuorein Android ja tietosuojapäivitys lataukseen.

Ainoa miinus tuotteessa on se, että latauspiuha on onnettoman lyhyt!

Kaikki herkut mitä toivoin, AC Wifi (läppärissäni on sama ja kaapelimodeemi sitä tukee, jos tulee tarve), Full HD (kuten läppärissä), isompi tuumakoko, parempi kamera, USB-C kuten kannettavassa, metallinen rakenne kuten kannettavassa ja hieno väri kuten kannettavassa.

Näin päivän ahaa-elämyksen perusteella voin suositella ja tuli 2 vuoden takuu (dna 36 kk takuu).

Galaxyni on kaksi vuotta vanha ja menee tutun käyttöön, jolla vähän onneton 8 Gt LG-puhelin Androidilla. Pistetään puhelimet kiertoon siis, ei heitetä kierrätyslavalle.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Elisalta kysyin, eivät myy Xiaomia!

https://elisa.fi/kauppa/#!/tuote/Pocophone-F1
TODELLA positiivisia kokemuksia. Etenkin Android One-malleista.

Xiaomin oma android on myöskin perushyvä, ehkäpä verrattavissa Huawein androidiin.

Parempaa hintalaatu-suhdetta saa kyllä etsimällä etsiä!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Olen päässyt Xiaomi Mi A1 -puhelimella kolmen päivän akunkestoon. Kuinka?

Minä en käytä puhelinta työkseni, enkä enää edes mokkulana, koska Elisa tarjosi huippuedullisesti vuodeksi kiinteän ja olen huomannut että sillä toimii kaikki paremmin kuin saman nopeuden 4G:llä. 50 megasessa kotikuidussa puhelinkin on nyt, mikä nostaa akun kestoa. 4G-kuuluvuus ei ihan täysillä ole, mutta tulee toimeen.

Pääasiallinen syy miksi pääsen jopa kolmen päivän akun kestoon on selvä - puhelin on täydestä latauksesta lähinnä poissa käytöstä. Vastanotan puheluita ja viestejä, siihenpä tämä puhelin. Näyttö päällä tunnin tai kaksi päivässä. Useimmiten kuuntelen musiikkia verkosta ulkona.

Kartat, perussovellukset käytössä. YouTubesta en nauti ulkona. Kirkkaus on 10 prosenttia ja riittää näin syksyllä myös ulkokäyttöön. Akun kesto on tässä mallissa ruhtinaallinen, jos ei ole puhelimestaan riippuvainen. Lataan puhelintani noin 3 kertaa viikossa. Se on todella maltillisesti.

Toisaalta tässä puhelimessa ei ole turhia esiasennettuja sovelluksia, joten senkään takia muistia, eikä akkua kulu tarpeettomien sovellusten ajoon. Tässä kaikki sovellukset. Itse asennettuja: Fleep, Fit ja Speedtest. Jälkimmäinen on turha megan 4G:lle ja 50 megan kiinteälle, mutta joskus tulee käytettyä, niin en ole jaksanut poistaa asennettuani.


Tässä puhelimessa ovat kaikki sovellukset, joita tarvitsen. Nettipankkia ja tunnuslukusovellusta ei ole, mutta kun vaihdoin Nordeasta S-Pankkiin, niin ei ole tarvettakaan. Kyseisessä pankissa vielä palvellaan ilman tietotekniikkaa ja saa pankkiasiat hoidettua läppärillä sekä tunnuslukutaulukolla. Vaihtakaa ihmiset palvelevaan pankkiin!

Nordeasta eroon 10-vuotiaana asiakkaana eikä kaduta yhtään!

Elisalta kysyin, eivät myy Xiaomia!https://elisa.fi/kauppa/#!/tuote/Pocophone-F1

Onkohan tähän pocophoneen tullut jo drm-päivitykset että pelaa netflix ym. HD:na?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Ladatkaa KAIKKI Xiaomin omistajat Nova Launcher! Parempi kuin Android Onen launcher3 ja saa kustomoitua haluamakseen. Maksullisessa versiossa voi piilottaa itselleen turhat sovellukset esim. pakollisen Palaute-sovelluksen - minä en halua lähettää palautetta Xiaomille ainakaan usein. Siksi on hyvä, että Nova Launcherilla sen voi piilottaa pois silmistä.

Maksullinen on tyyris, mutta 5,25 euroa oli pakko investoida, syy on tässä:Tuonkin sovellusvalikon saa vaikka millaiseksi ja tässä vain yksi tapa monesta. Xiaomi on maailman paras puhelin, hyvä kun Elisallakin sitä nykyään saa. Nyt ottakaa myös halvemmat mallit! Myös etusivu hyvin muokattavissa ja sormiliikkeillä voi asetuksista tehdä toimintoja.

Tämän parempaa Androidia ei ole olemassa. Se on se syy.
[spam]

Edit // Spämmiä puskee -Patomiäs
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Kokemuksia mallista Xiaomi Redmi 5.


Sitä ei ihan Elisalta saa, mutta se on tarjouksessa operaattorilla, jossa kolme kirjainta. Siinä oli vakiohinta 169 euroa ja nyt se on alessa 99 eurolla. Puhelin meni lahjaksi elikkä ei itselleni ja oma Xiaomi on edelleen sellainen, että 111 % tyytyväinen hankintaan!!! Xiaomi on parasta.

Niin tuossa Redmissä on hintaan nähden, 99 euron hintaan nähden, rikollisen leima ostettaessa. Sain täysin ylivertaisen puhelimen RIKOLLISEN halpaan hintaan ja KULTAISIN ominaisuuksin:
 • Metallinen rakenne ja Gorilla-lasia edessä.
 • 5,7 tuuman jätti HD näyttö.
 • 16 Gt muistia ja 2 GT ram muistia.
 • Ilmainen suojakuori paketissa.
 • Iso akku ja pikalataus 2A laturissa.
 • Ilmoitusvalo, joka todella harvinainen jopa kalleimmissa.
 • Sormenjälki alle satasen?
 • Dual SIM tai SIM ja muistikortti.
Todella hieno puhelin hintaan nähden, rikollisen halpa ostos. Kuin ilmaiseksi sais sen. Uloskantohintaan jne. Audioliitin joka iPhoneista puuttuu. Ainoa miinus se, ettei ole USB-C ja Wifi AC, mutta tuohon hintaan ei voi kyllä valittaa tai pitää miinuksena. Lahjansaaja oli tyytyväinen, vaikka piti olla kyllä joululahja, mutta kuka nyt sitä malttaa olla antamatta Xiaomia eteenpäin!

Parin Xiaomi-puhelimen kokemuksella, ostakaa pois, ostan minäkin jatkossa.

Tuli muuten Samsungin tilalle myöskin, viimeinen Samsung-asiakas sammuttaa Samsungin tehtaalta valot! Niin tuo Redmi ei muuten ole Android One eli varautukaa tuplasovelluksiin Xiaomi vs Google tai Googlen tilalla on Xiaomin huonompi versio esim. Kalenteri. Mi UI on surkea, sen tilalle suosittelen Nova Launcheria ja puhelimesta saa sen jälkeen käyttökelpoisen myös visuaalisesti. Hyvä luuri, mutta vaatii toimenpiteitä käyttäjältä.

Sitten on täydellinen elikkä asennus ja heti Nova Launcheria tilalle!!!

Nyt soi Luke Evil - My Name Is Luke Evil (Nuk3Dom Remix Edit).
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Android 9 Pie tuli Xiaomi Mi A1 -puhelimiin. 1,069 Mt.

Joululahja. Mihin? 199 euron puhelimeen :D

Loistavaa Google! Uusia ominaisuuksia, uusia ulkoasuja, tutustumaan!

Nyt soi Da Tweekaz - People Against Porn (10 Years Mix).

Osallistu keskusteluun