Kiinnitetty keskustelu

Laitteiden huollosta kysyttävää? Lue ensin tämä!

  • 14 heinäkuu 2020
  • 0 kommenttia
  • 890 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 1303 kommenttia

Oletko lähettämässä laitettasi huoltoon tai odotatko parhaillaan laitettasi huollosta? :iphone:

Tähän artikkeliin olemme pyrkineet keräämään tärkeimpiä tietoja laitehuolloista, aihehan puhuttaa juuri nyt kovasti, sillä yksi laitteiden huoltoyhtiöistä meni konkurssiin tänä keväänä.

Tästä johtuen huoltomäärät ja -jonot ovat luonnollisesti kasvaneet muilla huoltoyhtiöillä. Tilanne on haastava ja ikävä kyllä näkyy nyt normaalia pidempinä huoltoaikoina.

Asian eteen tehdään koko ajan kovasti töitä ja yritämme koko ajan parantaa toimintaa yhteistyössä huoltokumppaneiden kanssa.

Jos laitteesi on nyt huollossa ja huoltoaika on pitkittynyt useaan viikkoon, voidaan laitteesi huollon tilannetta selvittää huoltokumppaneilta. Ota tällöin yhteyttä yksityisviestillä @OmaYhteisö-tiimi’n kautta ja selvitämme asiaa.

Jos olet lähettämässä laitettasi huoltoon, muista poistaa laitteestasi  mahdollinen suojakoodi, tililukitus ja Etsi iPhoneni -toiminto :arrow_right:  näin huolto etenee huomattavasti nopeammin :ok_hand_tone1:

:bulb:VINKKI: Ota valokuvat, videot ja yhteystiedot puhelimesta talteen ennen huoltoon viemistä, koska huoltotoimenpiteissä laitteen tiedot voivat kadota.:bulb:

Laitehuolloista lisätietoja voit lukea täältä.


Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun