Vastattu

Laturin takuu?

  • 25 April 2019
  • 2 kommenttia
  • 974 katselukerrat

Ostin heinäkuussa OnePlus 6 puhelimen jonka mukana tullut laturin mötikkä lakkasi toimimasta. Laturille ei tapahtunut mitään, vaan se lakkasi yhtäkkiä toimimasta. Tarkistin tietenkin heti huomattuani onko vika laturin piuhassa vai mötikässä. Kysymys siis kuuluukin että onko puhelimen mukana tulleella laturilla jonkinlaista takuuta? Jos on, niin voinko minä saada silloin uuden laturin mötikän rikkinäisen tilalle tai saanko minkäänlaista hyvitystä?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 26 April 2019, 09:23

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Puhelimen lisätarvikkeilla, kuten latureilla, kuulokkeilla, on usein ollut 6 kk takuu vaikka puhelimen takuu onkin ollut jopa 24 kk. Joskus takuu voi olla myös pidempi, jos valmistajan takuuehdot niin sanelevat. Suosittelen ottamaan yhteyttä Elisaan tai suoraan valmistajaan takuuasioissa. Latureita saattaa toki joutua odottamaan, koska menevät huollon kautta.

Nyt soi Alex Megane - Hurricane (Newdance Edit).
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Moro @helloimbea ja tervetuloa OmaYhteisöön! 🙂 OnePlussalla takuu on laturille 24kk, eli voit joko ottaa suoraan OnePlussan chattiin yhteyttä ja kysellä miten menetellään jatkossa tai vaihtoehtoisesti voit myös käydä meidän myymälässä josta takuuasia voidaan myös hoitaa 🙂