Vastattu

Lukitusnäytttö ei aukea

  • 11 January 2020
  • 5 kommenttia
  • 1149 katselukerrat

Samsung A50 puhelimen lukitus ei aukea. Käytössä ollut sormenjälki, mutta nyt oli vailla salasanaa , jota en tiedä. En saa puhelinta auki. 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Rokha 12 January 2020, 10:02

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26

Tervetuloa OmaYhteisöön @pekun!

Lukitusnäytön salasana / PIN-koodi / kuvio / sormenjälki on aina käyttäjän itsensä määritettävä. Mikäli lukitusnäytön suojakoodi tms. unohtuu, taitaa ainoa lääke olla puhelimen palautus tehdasasetuksiin. Tämän toimenpiteen seurauksena puhelimesta poistuu kaikki käyttäjän data kuten itse asennetut sovellukset sekä valokuvat ja videot.

Kiitos vastauksestasi. En saa tehdasasetuksia palautettua, koska paikanna pyhelin toiminto ei ole päällä. Olen myös koittanut painaa virtanäppäintä ja äänenvoimakkuus-näppäimiä yhtä aikaa, mutta puhelin vain käy sammuneena ja sitten kysyy samaa koodia, jota en tiedä. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26

Oletko määrittänyt järjestelmälle suojakoodin myös? Eli sellaisen, joka pitää antaa ennen kuin puhelin kysyy SIM-kortin PIN-koodia. Jos et, pitäisi tuon painikekikkailun avulla saada resetointi tehtyä. Sitä saattaa joutua yrittämään parikin kertaa ennen kuin onnistuu. Nimim. Kokemusta on.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +8

suojakoodin luodaan yleensä silloin kun annetaan sormenjälki pelkkä sormenjälkitunnistus ei taida olla missään puhelimessa käytössä vaan vakituisesti kysyy välillä suojakoodia.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Juu aika hassulta kuulostaisi, että olis pelkkä sormenjälki. Entä jos sormi vaurioituu, että ei voi käyttää toviin tai pariin. Tosin voihan sormia olla useampikin. Jonkun pin-koodin, kuvion tai vastaavaa kyllä yleensä pitää laittaa kanssa. Honorit ainakin kysyy tuota koodia 3 päivän välein, mutta sampasta ei tietoa?

 

Resetointi taitaa olla merkki ja mallikohtasta, joten ohjeita voi koittaa etsiä netistä. Mikäli jollain laitteella nettiin pääsee.

 

Nopsaan etsin yhen ohjeen. Hard reset