Vastattu

Valokuvien poisto?

  • 11 February 2018
  • 13 kommenttia
  • 3269 katselukerrat

Miten kummassa saa Nokia 8:sta poistettua valokuvat? Ohje kertoo KUVAT-ASETUKSET-SD-KORTIN KÄYTTÖOIKEUS... Valikosta kun ei löydy tätä viimeisintä eli SD-kortin käyttöoikeus. Kuvia kun yrittää kansiosta poistaa niin laite herjaa "Suorittaminen ei onnistu. Google kuvilla ei ole SD-kortin käyttöoikeutta". Kaikki tärkeät kuvat ns. hukkuvat hutiotosten joukkoon kun kansiossa on satoja kuvia. Osaisko joku viisaus neuvoa avutonta?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Vepa61 6 August 2018, 08:48

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

13 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Tästäkään apuja? https://support.google.com/photos/answer/6128858?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=fi
Hei kiitos tosi paljon vaivannäöstä, mutta asia ei ratkennut vieläkään. Asetuksista ei löydy tuota "SD-kortin käyttöoikeus" -kohtaa ollenkaan. Ei löydy vaikka mitä kautta yritän etsiä. Kortti löytyy ja sen saa poistettua ja otettua käyttöön, muuta ei pysty tekemään. Ideoita lisää?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Onnistunee ihan androidin tiedostoselaimen kautta? Tosin se ei taida näyttää kuvista esikatseluversioita.
Voisitko vääntää ohjeen rautalangasta kun tyhmä ei tajua? 😃 Kiitokset!
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Siis, menet selaamaan tarkemmin mitä tiedostoja/kansioita puhelimestasi löytyy. Toinen vaihtoehto hakea GooglePlay:sta hakusanalla "file browser" joku ohjelma millä helpompi käydä läpi tietoja luurissa.
Mulla on ihan sama ongelma oman puhelimen kanssa. Tabletilla onnistuu kivasti noiden kuvien poisto, mut sitten puhelimen kanssa tulee toi sama herja.

Ja tuon ohjeen löysin mäkin ja mulla on uudempi versio kun 5.0, mutta silti ei löydy asetusvalikosta tota SD-kortin käyttöoikeutta.

Oon saattanut jossain vaiheessa painaa, että estä vaikka olisi pitänyt sallia kaikki käyttöoikeudet niin saako tuota millään vaihdettua niin, että sallisi vaan kaikki?
Onko löytynyt tähän vaivaan lääkettä. Meillä kaksi 8 ja toisesta onnistuu kuvat poistamaan ja toisesta ei. Eikä löydy sitä paikkaa josta voisi sd kortin asetukset muuttamaan sallivaksi kuvien poistoon.
Käyttäjätaso 7
Tämä on ilmeiseti Google Kuvat -sovelluksen ja järjestelmän välinen ongelma. Vähän ihmeellistä, että Googlen omat tuotteet eivät pelaa yhteen... Itsellä on Sonyn laite, ja jonkun päivityksen jälkeen (n. puoli vuotta sitten?) ilmaantui tämä sama ongelma. Sonyn kuva-albumilla ei ole mitään ongelmaa poistaa muistikortilla olevia kuvia.
Käyttäjätaso 7
Onko löytynyt tähän vaivaan lääkettä. Meillä kaksi 8 ja toisesta onnistuu kuvat poistamaan ja toisesta ei. Eikä löydy sitä paikkaa josta voisi sd kortin asetukset muuttamaan sallivaksi kuvien poistoon.

Oletko kokeillut kirjautua tietokoneella Google-tilillesi ja siellä Kuviin? Jos synkronointi vain pelaa , niin poistamalla sitä kautta kuvat ne poistuvat myös puhelimesta , ainakin minulla.

Onko löytynyt tähän vaivaan lääkettä. Meillä kaksi 8 ja toisesta onnistuu kuvat poistamaan ja toisesta ei. Eikä löydy sitä paikkaa josta voisi sd kortin asetukset muuttamaan sallivaksi kuvien poistoon.Oletko kokeillut kirjautua tietokoneella Google-tilillesi ja siellä Kuviin? Jos synkronointi vain pelaa , niin poistamalla sitä kautta kuvat ne poistuvat myös puhelimesta , ainakin minulla.

Pitäisi saada sd kortin asetukset puhelimesta muutettua, mutta asetuksista vaan ei löydy tuota mainittua kohtaa. Pitää aluksi sitä kautta poistella. Varmaan kun ajaa puhelimen uudestaan tehdasasetuksiin ja laittaa tuon silloin toimintaan.
Mun Sony herjaa tuota samaa satunnaisesti. Korjaantuu mystisesti itsekseen tai viimeistään puhelimen uudelleenkäynnistyksellä.
Ohje kuvien poistoon, kun herjaa sd-kortin käyttöoikeuksista.
Asetukset>sovellukset ja ilmoitukset>kuvat>käyttöluvat>tallennustila pois päältä ja ota takaisin niin kysyy sd-kortin asetuksista>laita salli
Laitoin tänne, kun yleensä joku kysyy ja hokaa itse niin häviää kuin pieru saharaan, eikä jaa tietoa. 😉
Olen siivonnut tableteista ja puhelimista kuvia (myös muita tiedostoja) tietokoneen resurssienhallinnalla, missä voi valita näytöksi pienoiskuvat. On sitten helppo valita ja poistaa huti-kuvat. Saman teen esim. kameran kuville. En halua tihruta pienestä näytöstä tiedostovalintoja.

Oletan, että kaikki tabletit ja puhelimet saa liitettyä tietokoneeseen. Tietysti edellyttää, että omistaa tietokoneen.