video ei käynnisty netti tv:ssä

  • 2 heinäkuu 2020
  • 9 kommenttia
  • 739 katselukerrat

Minulla on 3v ollut Samsung Galaxi,nyt coronan jälkeen  häiriöitä,ohjelmat joita olen katsonut vuosia,ei onnistu ,nyt  vaikka sammutan laitteen ja käynnistän sekään ei auta,mitä voin tehdä,asetukset ok en ole koskenut niihin enkä muuttanut mitään?Hajoaako laite jo 3v jälkeen?Kiitos vastauksista.


9 kommenttia

Käyttäjätaso 4

Hmm, oliko kyseessä siis tabletti vai älypuhelin? :thinking: Oliko sinulla ongelmia siis Elisa Viihteen, Youtuben, jonkun suoratoistopalvelun kuten Netflixin kanssa..?

Älylaitteilla on yleensä kahden vuoden takuu, ja kyllä kolme vuotta voi olla semmoinen aika missä erityisesti kovalla käytöllä oleva laite voi jo sanoa itsensä irti, mutta lisätiedoilla voidaan ihmetellä tätä enemmän yhdessä :slight_smile:

Laite on Samsung tabletti ,katson vain ilmais ohjelmia,en suoratoisto enkä maksukanavia.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Mitäs ohjelmia katsot? Onhan sulla tabletissa viimeisimmät ohjelmistopäivitykset asennettuna? :)

Kaikki asetukset on  ok,en ole muuttanut mitään,katson Espanjan ilmaisia ohjelmia ,rtve.es,Yle näkyy  hyvin siis areena,olen vuosia katsonut samoja ohjelmia,nyt corona jälkeen alkoi ongelmat.

Elisan myymälän myyjä sanoi että laite Samsung tabletti  on jo ehkä  käytetty loppuun ,just 3v,kertakäyttökamaako sitä myydään,nyt mietin otanko miniläppärin vai minkä tilalle jossa asetukset pelaa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Täältä löytyy yli 5v Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition SM-p605 ja ei mitenkään loppuunpalanu noin muuten, kuin akun osalta, jonka kesto on enään noin tunti.

Ongelmaasi en tiedä ratkaisua, mutta tuskin tapletti vanhuuttaan temppuilee.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

tässä vähän  tietoo kauanko laitteiden kuuluu kestää 

mutta  luulen  että vika on ohjelmallinen  eli     alkuperästen asetusten laitto   todennäköisesti korjaa ongelman  ainakin   laiteesi  ei ole vanha .

https://www.kkv.fi/ratkaisut-ja-julkaisut/julkaisut/kuluttaja-asiamiehen-linjaukset/aihekohtaiset/virhevastuu-ja-takuu-kulutustavaran-kaupassa/#5

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +4

Useampikin luuri ja tablet tullut vastaan joka pitänyt resetoida kun on jumissa, jopa takuuaikana.

Kannattaa resetoida, kuvat yms tärkeät jutut vaan talteen ensin.

 

Käyttäjätaso 3

Lähdetääs rajaamaan ongelmaa…

Eli netti toiminee ihan normaalisti, eli surffailu onnistuu oikein hyvin?

Laite kolme vuotta vanha, eli ei ole ikäloppu sanokoot myyjä mitä haluaa, hänellä tarkoituksena vain myydä uusi tabletti

Tekstin perusteella Yle Areena siis toimii?

Katsotko Espanjan kanavia tuolta rtve.es-- sivustolta Webbiselaimella? Chrome? Päivitetty ajan tasalle? Itselläni näyttää ainakin toimivan tuo sivusto ainakin osittain ok, suorat lähetykset toimivat, samoin joku sarja lähti käyntiin.

Saatko minkäänlaista ilmoitusta kun video ei lähde pyörimään? Parissa kohdassa sain ilmoituksen että video ei ole katsottavissa nykyisessä paikassani (Suomessa siis)

Onko sinulla käytössä VPN-ohjelmistoa (eli siis sellaista jolla voit “huijata”  ja kertoa että oletkin vaikka Espanjassa), esim. F-Securen Freedome?

Ja olet päivittänyt tabletissa olevat ohjelmat muutenkin ajan tasalle?

 

 

 

Osallistu keskusteluun