Virus puhelimessa

  • 12 December 2017
  • 6 kommenttia
  • 13062 katselukerrat

Eilen illalla , kun avasin puhelimen, ruudun täytti varoitus viruksesta puhelimessa ja että se tuhoaa kaiken sisällön ellen noudata ohjeita. Painoin OK ja silloin haluttiin tietää kaikki salasanani. Poistuin nopeasti ja sulkemalla puhelimen. Tämä toistui vielä toisen kerran, mutta kolmannella kerralla laitoin heti Elisan turvaselaimen virustarkistuksen päälle ja sen jälkeen puhelin toimi normaalisti.
KUNNES nyt iltapäivällä toistui sama.

Onko nyt liikkeellä joku ärhäkkä tuholainen vai pitäisikö itse tehdä jotain muutakin.

TUON viestin lähettäjärivillä lukee echnologyh2016.site/bcl
Viesti osoitteesta thesoftwared besttech...

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Siellä varmaan joku virus mikä nyt saa itsensä aina vaan asennettua uudestaan, vaikka se Turvapaketti poistaa sen "itse viruksen".

Tollaseen tilaan kun on päästy, niin suosittelen että palautat puhelimen vahvasti tehdasasetuksille, niin se tyhjää puhelimen. Sieltä sitten katoaa mediat mahdollisesti ja asetukset myös, kun puhelin menee alkutilaan.
Kiitos arviosta. Taidan marssia Elisan liikkeeseen puhelimeni kanssa tekemään tarvittavat operaatiot ´.
Masentavaa tämmöinen, nyyh.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
Huonolla tuurilla puhelin on entinen. Tullut joskus vastaan tilanne, jossa edes tehdasasetusten palautus ei ole auttanut. Toivotaan siis, että virus ei ole tehnyt tuhojaan itse järjestelmään, ainakaan laajemmalti. Muuten luurista saattaa tulla verkonpaino.
- Mitä sanoi virustarkistus? Oliko löytynyt jotain?
- Itsellä on ollut muutaman kerran niin, että viesti näytöllä pakotti avaamaan linkin (jota en tietenkään avannut). Pois ei päässyt tästä näytöstä edes "Lopeta kaikki" valinnan kautta, vaan se pulpahti uudelleen esille. Sitten menin selaimella mille tahansa toiselle sivulle ja poistin selaimen historian ja "Pakkoruutu" hävisi eikä ole sen koomin tullut takaisin.
- Eli kokeile tyhjentää selaimen historia, jos et vielä ole palauttanut tehdasasetukksia.
- Elisan turvaohjelma = F-Securen Safe androidille. Mene turvaohjelman hallintasivulle ja käynnistä Virustorjunnasta puhelimen skannaus. Kertoile, josko skannaus löysi jotain. Jos löysi, niin F-Securen sivuilta voisi löytyä ohjeita tarkistuksen nimeämästä pöpöstä tai tällä palstalla voidaan auttaa paremmin, kun tiedetään, mistä on kyse.
- Jos Elisa ohjaa sinut Omalle Gurulle, niin älä mene halpaan ja maksa maltaita. F-Securella on maksuton tukipalvelu tuotteilleen.
Kiitos neuvoista, mutta itse en ryhtynyt tekemään mitään vaan nerokas sukulaiseni sai puhdistettia puhelimeni. Kiitetyt olkoon viisaat sukulaise!!!
kokeilkaa avg antivirusta poisti iteltäni yhden viruksen ja virus oli video show alä lataa saa puhelimeen lagaan