Vastattu

Tulleet puhelut näkyvät kahdessa puhelimessa

  • 3 June 2016
  • 3 kommenttia
  • 3751 katselukerrat

Minulla ja miehelläni on sama Apple id tunnus . Eri puhelinnumerot . Nyt tulleet ja soitettujen puheluiden numerot näkyvät molemmissa iPhone puhelimissa . Miten saan sen pois . Perhejako ei ole käytössä
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Piampi 3 June 2016, 21:12

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Asetukset - Puhelin - Puhelut muilla laitteilla - Salli puhelut muilla laitteilla Tuolta täppä pois päältä, niin puhelut ei tule enää kahteen puhelimeen.

Tämä on laitteen ominaisuus, eikä siis liity liittymään mitenkään.

Henkilökohtaisena mielipiteenäni väittäisin, että jos kumpikin teistä miehesi kanssa on täysipäisiä, omista asioistaan ja puhelimistaan kykeneviä huolehtimaan, niin yhteinen AppleID kummankin puhelimessa ei välttämättä ole se kaikkein yksinkertaisin ja selkein tapa kahden itsenäisen ihmisen käyttää IPhoneja.. Helpointa olisi, kun kummallakin olisi oma AppleID omilla tiedoilla. Tapoja on kyllä vaikka kuinka paljon, jos haluaa sitten jakaa esim. kalenterimerkintöjä, sähköposteja, kuvia yms.
Meillä on ollut tietty syy olla sama iD.
Täppä ON pois molemmista puhelimista kohdassa salli puhelut muilla laitteilla .
Ja täsmennän :puhelut eivät tule molempiin . Vain puhelutiedot mm. Vastaamatta jätetty puhelu näkyy molemmissa puhelimissa . Onko muuta neuvoa ?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Se yhteinen AppleID on juuri syynä tuohon. iCloudin kautta myös puheluhistoria synkronoituu kaikkiin saman henkilön laitteisiin, ja koska teillä on yhteinen AppleID, ne kummatkin puhelimet oletetaan silloin olevan myös yhden ja saman henkilön.

Ratkaisu tuohon on pitää kummallakin oma AppleID omassa puhelimessaan, ja käyttää sitten erilaisia tapoja tietojen jakoon puhelimien välillä niiltä osin, mitä teillä tarvetta tietojen jakoon on.

Perhejaon kautta pystyy jakamaan paljon, myös maksullisia osioita. Ja kuten jo aiemmin mainitsinkin, niin esim. kalenteri- ja muistiomerkinnät saa jaettua useankin henkilön (eri AppleID) kesken vaivatta.

En tiedä mikä on juuri se teidän syynne yhteiselle tunnukselle kahdessa eri puhelimessa, mutta uskoisin kyllä että juuri siihenkin tarpeeseen löytyisi toisenlainen ratkaisua ihan Googlea ja Applen sivuja selaten. Ratkaisu, jolla se teidän tarve saadaan täytettyä niin, että kummallakin olisi kuitenkin omat puhelimet ja AppleID:t.