Vastattu

C-More ja Formula 1 katsominen kirjastosta.

  • 29 September 2018
  • 3 kommenttia
  • 571 katselukerrat

Heips,
Miksi ohjelma kirjastoon aina laitetaan Formula 1 otsikon silleen että siitä näkee heti lopputuloksen, meitä on paljon jotka ei suoraa lähetystä ehdi katsomaan ja sitten kun kun kirjastosta meinaat katsoa kuten äsken aika-ajot niin siellä on ensimmäisenä isolla Vatteri Bottaksen Paalupaikka kierros!
No siihen meni sit se jännitys, eikö niitä voisi mitenkää erilailla nimetä tai laittaa eri osioon? Sama juttu on kisojenkin kanssa.
Tästä on käsittääkseni ollut aikaisemminkin juttua, mutta en löytänyt ketjua.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Hiisku 1 October 2018, 13:47

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Tässä C-Moren vastaus.

Ikävä kuulla, että katselukokemus on mennyt hieman pilalle. Meidän C Moren suoratoistossa, olemme piilottaneet kaikki tuollaiset lisämateriaalien alle, joten niitä ei näe, jos ei erikseen sitä halua avata. Täältä voit kurkata tuon asettelun, mikä meillä on: https://www.cmore.fi/formula-1/44003002001002. Katsoin lähettämäsi kuvan, ja huomasin, että kyseessä on Elisa Viihde kirjasto. Valitettavasti me emme vastaa täällä tuosta, sillä Elisa kehittää itse heidän oman kirjaston toiminnan ja järjestyksen. Tässä tilanteessa neuvoisin sinua ottamaan yhteyttä vielä Elisaan, jotta he saavat tästä hyvän kehitysehdotuksen.
Onhan tuo tosi ärsyttävää.

Ja aivan kuten muistelitkin,
Tästä on käsittääkseni ollut aikaisemminkin juttua

...niin onnistuin löytämään ainakin yhden ketjun, jossa asiaa käsiteltiin. Lainaus kyseisestä ketjusta:
Kiitos palautteestasi! Valitettavasti emme voi itse tuohon sisältöön vaikuttaa, sillä se tulee suoraan MTV:ltä, palaute on kuitenkin välitetty heille eteenpäin.

Samat otsikot tuolla Cmorenkin sivulla on. Cmoren sivulla ne muut ovat "Lisämateriaali" osiossa, eivät heti näkyvillä.

Tuo ongelma on nimenomaan Viihdeboksin layoutissa, joka läväyttää katsojan silmiin nuo kaikki osiot suoraan. Eiköhän tuon pystyisi toteuttamaan fiksummin myös Viihdeboksin layouttiin.
Käyttäjätaso 1
Heip!

Otsikoille ja kuvauksille ei tosiaan mitään voida koska ne tulee tuolta CMoren kautta suoraan, kuten aiemmassa keskutelussakin todettu. Valikkorakenteeseen tosin on mahdollista vaikuttaa ja vien tuon idean tästä eteenpäin. 🙂 Tympeä spoilaushan tuo on. CMoren lähetyksiä tallentuu Viihde boksilla myös Arkistoon, joten sitäkin kautta lähetyksen voi katsoa jälkikäteen.

-Hiisku