Vastattu

Digiboxin käyttäminen TV:n kaukosäätimellä

  • 7 January 2019
  • 2 kommenttia
  • 1439 katselukerrat

Hei

Voiko elisa viihteen digiboxia (Netgem N7700) ohjata TV:n (Samsung Q9F) kaukosäätimellä. Olen yrittänyt saada TV:n asetukset valikon kautta kaukosäädintä toimimaan, mutta sen valikosta valitsemalla Elisa kaukosäädintä ei saa komentamaan Elisan digiboxia. Mitä pitäisi tehdä?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 8 January 2019, 11:08

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Moro Digiboxi ja tervetuloa OmaYhteisöön! 🙂 Itse en ainakaan ole keksinyt oikein mitään toimivaa yleiskaukosäädin vaihtoehtoa mikä toimisi Elisa Viihteen digiboksiin, tarkoittaa siis sitä että kovin herkästi tuohon ei mitään muuta kuin valmistajan (Netgem) omaa kaukosäädintä saa käyttöön 😕
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Televisioiden mukana tulevat kaukosäätimet ovat pääsääntöisesti tarkoitettu ohjaamaan television toimintoja. On kuitenkin mahdollista, että television kaukosäädin voi käskyttää myös muita viihdelaitteita kuten blu-ray -soitinta, mikäli se on samalta valmistajalta television kanssa. Muiden valmistajien laitteiden kanssa voi olla rajoitteita, joiden takia niiden ohjaaminen television kaukosäätimellä ei onnistu.

Logitech Harmony kaukosäätimet on ilmeisesti saatu toimimaan myös Elisa Viihteen digiboksien kanssa. Eli mikäli haluaa ohjata televisiota ja digiboksia samalla kakella, kannattaa harkita Logitech Harmony kaukosäädintä. One For All -merkin säätimet saattavat toimia myös ainakin joiltain osin.