Elisa viihde yhteys poikki

  • 3 January 2020
  • 4 kommenttia
  • 316 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Kävin Elisassa ja toivoin että voisi siinä niiku ilmoittaa että yhteys takaisin kun näytin kuittia. Ei tapahtunut mitään. Joten saapi odotella koskas aukiaa. Katoin nääs laskua että se on joulukuun lopulta mutta olikin peeveli marraskuun. Maksoin jo. Vaan tietysti odoteltava ties millä viiveellä.


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Maksoikko ton laskun siis verkkopankin kautta vai suoraan OmaElisasta?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Maksoikko ton laskun siis verkkopankin kautta vai suoraan OmaElisasta?


Maksoin omaelisan kautta mutta ei ne sitä näy tietävän siellä. Nääs lukee ei jatkoaikaa seuraavalle jos ei ole entistä maksettu. eli ei oo tieto tullut. se oli joku 51 e. Nordeaan maksettu. On tosi tylsää hyppiät äällä yleisökoneella. Ei edes iPhonella pääse juuri minnekään. Tv lakkas näköjään toimimasta ainakin digiboksin kautta. Erheeni oli luulla marraskuuta joulukuuksi. Näen teeveen teeveen kautta en digiboksin.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Joo, aivan :/ Nyt pääsin jyvälle. Elikkä toi 51e on se aiempi, sitä seurannut on myös erääntynyt eli jos sen saat vielä kuitattua OmaElisan kautta niin sitten lähtee auki :) 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Maksettu kaikki. Teeveen näkymättömyys ei johtunutkaan digiboxista vaan muusta. Kun irroitin johdot hetkeksi alkoi pelaan. Netti ei ja ei talletusten kattominenkaan vissiin ku kauan pyörii tyhjää. 5 min sittenmaksoin OmaElisan kautta.