Vastattu

elokuvaliput

  • 5 January 2020
  • 3 kommenttia
  • 439 katselukerrat

ilasin jokin aika sitten kahden vuoden jatkon Elisa Viihde -palvelulle. Puhelimessa minulle annettiin vaihtoehtoja tilaajalahjaksi. Valitsin viisi elokuvalippua, joista olen ehtinyt käyttää kaksi. Nyt näyttää siltä, että ilmaislippuni ovat kadonneet vuokraamosta. Oliko niillä jokin voimassaoloaika? Tästä ei missään vaiheessa mainittu mitään. Olisiko mahdollista saada kolme lippua takaisin vuokraamoon?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Porkkana 5 January 2020, 15:59

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +17

Lipuissa on kolmen kuukauden käyttöaika. Näitä ollaan kyllä asiakaspalvelussa lisätty uusiksi tapauskohtaisesti, etenkin jos on jäänyt mainitsematta tuo oleellinen seikka.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Hei. Hyvää iltaa.

Tuttu juttu, annetaan lahjaksi viisi lippua, ja kiireisen työn ja vapaa-ajan merkeissä ei niitä ehdikään kuluttamaan nopeasti. Voimassaoloaika ei päällimmäisenä, kun lippuja luovutetaan. Kolme kuukautta on aivan liian vähän - toisaalta samaan logiikkaan myös Finnkino perustuu.

Voit ostaa 80 eurolla lippuja 8 kappaletta, mutta voimassaoloaika syyskuun alkuun tällä hetkellä. Jos katsomisen arvoisia leffoja ei tule tuona aikana 8 kappaletta, katsot joko huonommatkin, tai sitten jää lippuja käyttämättä. Teatterille kumpikin vaihtoehto sopii, sillä rahat on jo saatu.

Ajattelet säästäväsi, mutta todellisuudessa voit olla häviäjän roolissa. Elisallekin se sopii, joko katsot väkisin leffoja, joita et muuten katsoisi tai vapaalippuja menee sivu suun voimassaoloajan umpeutumiseen. Mitäpä niistä. Uusi määräaika teille on jo pidennetty ja se siitä.

Ole yhteydessä Elisaan jos haluat neuvotella asiasta.

Tiesitkö tämän? Elisa Viihde jatkuu määräaikaisuuden jälkeen toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena. Mitään pakkoa ei ole rehuja vastaanottaa täysin uudella 24 kk määräajalla.

Nyt soi Basslovers United, MIndblast & G4bby feat. Big Daddi - Distortion (Radio Edit).

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Voidaan @felt1 noi kolme vapaalippua uusia sulle toki, pahoitteluni että tuosta voimassaolosta ei mainittu :( Lisääkkö tätä varten asiakasnumeron profiiliisi niin saadaan asia hoidettua? :)