Game of Thrones palaa - oletko valmis loppuhuipennukseen?

  • 11 April 2019
  • 5 kommenttia
  • 494 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21
Kuten varmasti moni onkin jo innolla odottanut, Game of Thronesin viimeinen tuotantokausi alkaa HBO Nordicilla 15.4.2019. Itse ainakin olen sarjan loppuhuipennusta odottanut kuin lapsi joulua 😃

Kahdeksannen tuotantokauden virallinen traileri löytyy täältä:


HBO:n tilaaminen onnistuu kätevästi sekä sovellukselle että digiboksille täältä:
https://elisaviihde.fi/ohjelmakirjastot/

Jos käytössäsi on vain sovellus, onnistuu kuvan peilaaminen älytelevisioon kätevästi esimerkiksi Chromecastilla. Chromecastin voit tilata esimerkiksi täältä:
https://elisa.fi/kauppa/#!/tuote/Google-Chromecast-Video-Nordics?deviceVariant=Chromecast%20Video

Millä fiiliksillä muut lähtevät Game of Thronesin viimeiseen kauteen? Hymyileekö Westerosin aurinko enää, vai onko talvi tullut jäädäkseen? Kuka päätyy valtaistuimelle? ❄️

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Kuin lapsi joulua odottaen tässä tullut availtua digiboxilla HBO:n sovellusta yhä uudelleen heti 04.00 alkaen, mutta tuota uutta jaksoa ei vain näy. Tuleeko siis jakso ElisaViihteen HBO:n kautta tunteja myöhässä näkyviin?
Ja HBO Nordicilla jakso näkyvissä. Muiden ketjujen vastausten perusteella ongelmana siis ettei HBO ole sitä toimittanut teille omaa palveluaan varten. Eli Elisan kautta tilattuna HBO on sekundaa. Ongelma ei siis ole uusi joten eipä tollaisen kanssa kannata tehdä yhteistyötä kun se iskee teidän nilkkaan.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000006072082.html
"Game of Thrones kaatoi HBO Nordicin netti-tv-palvelun. HBO Nordic vahvistaa netti-tv-palvelussaan olevan odottamattomia teknisiä ongelmia. Game of Thronesin viimeisen kauden avausjakso näkyy C More -palvelussa normaalisti."

HBO Suomi on tästä itsekin tiedottanut: https://www.facebook.com/HBOFinland/videos/1910491062296600
Käyttäjätaso 1
C More ilmainen kampanjakoodi 3kk tilaus olisi nyt todella hyvä. Elisa Viihde ei kuitenkaan tätä tarjoa oman palvelunsa kautta, vaikka kyseessä sama C More. Onko siihen joku syy, miksi C More pitää tilata aina Elisalta, jossa ilmaiskokeiluja ei tunneta?
Käyttäjätaso 2
C More ilmainen kampanjakoodi 3kk tilaus olisi nyt todella hyvä. Elisa Viihde ei kuitenkaan tätä tarjoa oman palvelunsa kautta, vaikka kyseessä sama C More. Onko siihen joku syy, miksi C More pitää tilata aina Elisalta, jossa ilmaiskokeiluja ei tunneta?

Saadaan ohjelmakirjastoille ja maksukanaville aina välillä hyviä kampanjoita, mitä voidaan sitten asiakkaillemme tarjota. Vähän niin kuin puhelinliittymissä niin tarjoukset näissäkin ovat voimassa tietyn kampanja-ajan ja voivat muuttua nopeallakin aikataululla. Kaikkiin paketteihin ei välttämättä tarjouksia saada pitkiin aikoihin. 🙂