Hero ei näy

 • 11 marraskuu 2015
 • 20 kommenttia
 • 6630 katselukerrat

Hei,

olen hakenut kanavat useaan kertaan, mutta en saa Heroa näkymään. Kanava kyllä löytyy, mutta kuva pysyy mustana. Tallennus onnistuu ja kuva näkyy tallenteessa normaalisti. Muistini mukaan Hero on kyllä toisinaan näkynyt myöhään illalla.

Mikä avuksi?

20 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Oletko kaapeli vai antenniverkossa? Olithan testannut jo eri antennikaapelilla / ilman jakokappaleita tms?
Antenniverkossa, kaikki on muuten kunnossa enkä omista toista antennikaapelia, jolla kokeilla. Voiko oikeasti olla vain kaapelista kiinni? Kaikki muut kanavat toimivat ihan normaalisti.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +3
Kyllä se vähän siltä kuulostaa, kun vain yhdestä kanavasta on kyse 😕 Näin ollen johdonvaihto olisi paras kokeilla ensimmäiseksi, jotta vikaa saadaan rajattua tarkemmin.
Sama vika Lahden alueella. Hero ja Frii ei näy Elisa Viihteessä vaikka on haettu kanavat uudelleen parikin kertaa. Mulla kaapelikanavat. Eikä varmasti johdu TV:stä eikä antennijohdoista. Molemmat ovat noin vuoden vanhat. Molemmat kanavat näyttävät mustaa ruutua ja alapaneelissa lukee "Kanavaa ei voi näyttää."
Käyttäjätaso 1
Antenniverkon lähetyksistä vastaa pääosin Digita ja he tiedottavat häiriötilanteista täällä:

http://digita.fi/medialle/huolto-_ja_vikatiedotteet/vika-_ja_hairiotiedot

En pikaisella katselulla nähnyt Hero-kanavaa tuolla tiedotteissa, joten antennikaapelissa voisi olla vikaa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
 • ?  Okei, eli jos vika ei ole johdossa tai laitteessa niin täytyyhän sitä selvitellä. 🙂 Näkyykö sinulla kanavapaikalla 380 infokanava?  Asutko omakotitalossa vai taloyhtiössä? Jos asut taloyhtiössä oletko tietoinen toimiiko ko. kanavat naapurilla? Onko antennijohtoa kokeiltu ilman välikappaleita tai jatkojohtoja?  Ja onko kyseiset kanavat näkyneet sinulla aiemmin? 

  Vikailmoitusta tuosta olisi hyvä tehdä. Sen jättämistä varten tarvittaisiin vähän yhteystietoja, niin laitatko yksityisviestillä yhteystietojasi esim. katuosoitteesi. :) 
 • Vastaanpa minäkin vielä tähän. Kerrostalossa asutaan ja infokanava ei näy. Hero näkyi näkyvän eilen puoli yhdeksän jälkeen illalla, joten olen vähän ymmälläni mistä tämä voi johtua. Johdossa ei pitäisi olla mitään vikaa.
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
 • ?  Jos tuo infokanava ei näy, niin se tarkottaa sitä että kaapelikanavat toimittaa jokin toinen operaattori kuin Elisa. 🙂 Kannattaa ottaa siis yhteyttä siihen tahoon, joka sinun kotiisi kanavat toimittelee. :) 
 • Meillä on antennitalous, ei kaapelia...
  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki +3
  Aivan, no nuo tosiaan tulevat toiselta palveluntarjoajalta. Mutta vaikka johto on vasta vuoden vanha, suosittelen lämpimästi sen vaihtamista. Se nimittäin monesti auttaa.
  No höpö, höpö mitään vuoden vanhoja johtoja tarvitse vaihtaa, täyttä *****apuhetta ja vastuun siirtämistä muille. Kaapelikanavat toimittaa DNA, ja Hero ja Frii näkyvät normaaleina kaapelikanavina televisiosta ilman mitään ongelmia. Elisa Viihteen digiboksin kautta EI näy kanavat 14 Hero ja 16 Frii vaan ilmoittaa mustassa ruudussa, että "! Kanavaa ei pystytä näyttämään". Kanavalistasta ei löydy mitään Infokanavaa 380.
  Petze kirjoitti:
  No höpö, höpö mitään vuoden vanhoja johtoja tarvitse vaihtaa, täyttä *****apuhetta ja vastuun siirtämistä muille. Kaapelikanavat toimittaa DNA, ja Hero ja Frii näkyvät normaaleina kaapelikanavina televisiosta ilman mitään ongelmia. Elisa Viihteen digiboksin kautta EI näy kanavat 14 Hero ja 16 Frii vaan ilmoittaa mustassa ruudussa, että "! Kanavaa ei pystytä näyttämään". Kanavalistasta ei löydy mitään Infokanavaa 380.

  Sinun tapauksessa on sitten kiinni siitä, että DNA lähettää Hero+Frii kanavia "salattu" -bitillä ja Netgemin boksi tulkitsee ne salatuiksi, eikä osaa näyttää. Ota yhteyttä DNA:lle ja pyydä ottamaan tuo tarpeeton ja virheellinen "salattu" bitti pois päältä omasta lähetyksestään. Televisiot eivät tuosta hämmenny, sen vuoksi se kanava näkyy televisiostasi normaalisti.

  Info-kanavaa sinulta ei kuulu löytyäkään, kun et kerran ole Elisan KTV-verkossa.
  El1sa kirjoitti:
  Vastaanpa minäkin vielä tähän. Kerrostalossa asutaan ja infokanava ei näy. Hero näkyi näkyvän eilen puoli yhdeksän jälkeen illalla, joten olen vähän ymmälläni mistä tämä voi johtua. Johdossa ei pitäisi olla mitään vikaa.

  Näkyykö se Hero TV:n omalla virittimellä ihan ok jos Netgemin digiboksilla ei näy kunnolla ? Jos sinulla siis on sellainen televisio, jossa on DVB-T viritin, kerro ja kokeile.
  Epätietoinen maalaistyttö nyt ei ymmärrä virittimistä mitään, mutta boksi näyttää olevan Pace-merkkinen. Parempaa kuvausta laitteesta ei ole, kun en ole löytänyt tietoa sopimuspapereista enkä OmaElisastakaan.
  Hero näkyi vielä viikko sitten vanhalla hopeanvärisellä digiboksilla, mutta uudella Netgemillä hävisi näkyvistä. Sama vika kuin edellä, eli viritin vaihtaa kanavalle ja kertoo mitä ohjelmaa sieltä pitäisi tulla, mutta ruutu pysyy mustana.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Toimiiko television virittimellä? Onko kaapeli-TV kyseessä, vaiko antennitalous?
 • Korjaan, Hero näkyy. Mutta viime perjantaina, kun uuden Netgem-boksin viritin, ei vielä näkynyt. Uusi päivitys?

  Antennitalous, ja näkyy (myös) telkkarin omalla virittimellä.
  Palaan vielä tähän. Antennijohto on vaihdettu, eikä Hero näy vieläkään, kuin vasta illalla. Muutoin kanava on mustana, vaikka näyttääkin että sieltä tulisi ohjelmaa.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • ? Laita vaikka minulle yksityisviestillä kotiosoitteesi, niin tutkitaan tarkemmin 🙂
 • Elisan digiboksi hakee ohjelmatiedot kaapelipuolelta, vaikka olisit antenniverkossa. Kaapelissa lähetys alkaa jo iltapäivällä, mutta antennissa vasta klo 18. Päivällä näkyy siis ohjelmatietoja ohjelmista, joita ei todellisuudessa ole ollenkaan. Kannattaa kokeilla toimivuutta illalla.

  Osallistu keskusteluun