Vastattu

Kanavahaku ei löydä kanavia

  • 20 September 2016
  • 6 kommenttia
  • 1960 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
  • Kommentaattori
  • 26 kommenttia
Menin ottamaan ton uuden N7700 boxin vanhan ja aidon PACE:n tilalle... noh. Ajattelin että eiköhän siitä ole jo saatu lasten taudit korjattua. Boksi Postin lajitteluvirheen vuoksi pienen lenkin kautta perille. Sitten vaan toimivasta PACE:sta piuhat suoraan uuteen boksiin ja virrat päälle. Kaikin muuten puolin mallikasta toimintaa softan päivitykset ja muut.. mutta kanavia ei löydy kaapelista kuin 52 radio mukaan lukien vaikka päällä seisois. Sitten palsta auki ja ohjeita etsimään (tämä jo sinänsä on ikävää että uutta boksia ei saa paketista toimimaan) Nyt on sitten kokeiltu seuraavat:
- tehdasasetukset -> haku
- netti piuha irti -> haku
- tehdasasetuket ilman kanavahakua -> haku
- haaroitin irti ja piuha suoraan seinään -> haku

ja pari muutakin yli määräistä rekki liikettä mutta kanavia tulee vain ja ainoastaan tuo 52 joka ikinen kerta. sitten vaihdoin vielä PACE:ssa toimineen antennipiuhan siihen joka tuli paketin mukana -> 52

oiskohan vielä jotain... lähempää talojakamoa ei löydy antennipistoketta. ja käytössä siis Elisan Kaapelimodemi jonka kanssa haaroittimen jakaa ja PACE on toiminut samassa kohdassa samoilla piuhoilla jo monta vuotta.

Laitanko uuden boxin maitojunalla takaisin vai löytyykö jotain kikka kolmosta?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi pappa 21 September 2016, 11:48

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Mitkä kanavat jäivät puuttumaan kanavahausta? Oletko ottanut käyttöön Netgem -paketin matkassa tulleet uudet johdot? Jos et vielä ole ottanut uusia johtoja käyttöön, voisitko kytkeä ne paikoilleen ja kokeilla kanavahakua uudestaan?

Lisäsitkö samalla profiilitietoihin asiakasnumerosi? Näin pääsemme tarvittaessa tutkimaan asiaa tarkemmilla tiedoilla 🙂
Käyttäjätaso 1
asiakasnumero lisätty. Uusista johdoista käytössä on virtajohto ja antenninjohto. ei vaikutusta. en nyt ulkoa muista mitä näkyy mitä ei mutta esim. ylen ja nelosen HD kanavat näkyy. Eurosportin HD oli vanhassa kanavalla 44 nyt sitä kanavaa ei ainakaan ole voin katsoa tarkemman listauksen illemmalla. Löytyykö jostain listaa mitä kanavia pitäisi tulla?
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/viihde/ohje/kanavapaikat/#n7700
Käyttäjätaso 1
kiitos pappa, saattapi olla että kyselen täällä turhia... mutta sanotaanko että ei ollut ainakaan missän vaiheessa mulle selvää kun paketin sain että kanavat ovat sitten eripaikoissa... mutta kommentoin illalla kun pääsen tarkistamaan kanavat.
Käyttäjätaso 3
Tässä uudessa boksissa on yksi pikku puute verrattuna vanhoihin bokseihin: siinä ei ole mahdollisuutta liittää televisiota antennijohdolla "läpivientinä" vaan aina on avattava boksikin. Siis boksissa ei ole televisiolle lähtevälle antennipistokkeelle paikkaa.

Itse ohitin tämän hommaamalla erillisen antennijohdon tv:lle kytkemällä sen huoneen toiseen antennipistorasiaan. Digiboksin rasiasta kun pitää jakaa modeemillekin signaali niin siihen ei enempäänsä voi haaroittimia jakaa. Tykkään katsoa peruskanavia suoraan tv:sta jolloin ajansiirto (pause) myös on käytettävissä usb:n liitetyn ulkoisen kovalevyn kautta myös livelähetyksissä. Ei myöskään tarvita boksin kaukosäädintä jatkuvasti.

Ei tainnut liittyä kysyjän ongelmaan mutta taustainformaatiota kuitenkin..
Käyttäjätaso 1
Jep, kyllä mä uskon että kaikki kanavat jostainpäin löytyy. eli tässäkin ongelmassa oli lähinnä kyse huonosta kommunikoinnista, ois ollu kiva että kanavamuutoksista olis tullu joku info koska elisa tiesi että olen vanhan pacen omistaja... ei aina jaksa lähteä palstaa selaamaan. mutta homma klaari ny. Ton papan laittaman sivun vois päivittää kun mun kanavat on hiukka erilaiset kuin tuolla on mainittuna n7700+kaapeli yhteydessä. mun kanavalistaus näyttää enemmän n7600 ja n7700 kanavien sekoitukselta. mutta tää case on closed. kaikki kanavat ovat täällä.