Vastattu

Miksi Elisa sekoittaa kanavalistat toistuvasti?

  • 10 June 2019
  • 5 kommenttia
  • 854 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
  • Kommentaattori
  • 43 kommenttia
Olen useasti järjestellyt viihdeboksin kanavalistan mieleisekseni. Minkä takia Elisan pitää toistuvasti sekoittaa se ja palauttaa piilotettuja kanavia takaisin listalle? Kyseessä pikkumusta boksi.

Kanavien järjestämistä ja piilottamista ei helpota yhtään se, ettei listassa voi olla kanavan numeroa ainoastaan kanavan logo mikä ei kerro onko kyseessä sd vai hd vai iptv kanava.

Asetuksien tallentaminen ei varmaankaan onnistu?

Mitä toimenpiteitä Elisa tekee parantaakseen palvelun toimivuutta tällä osa alueella ja millä aikataululla?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Vanillja 14 June 2019, 09:47

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Pahoittelut ongelmasta 😞 Tuo vaivasi aiemmin yleisesti monia, tähän muistaakseni viime kesänä taisi tulla lopulta korjaavaa päivitystä jonka jälkeen tuota ei enää pahemmin ole ilmennyt lukuunottamatta joitain yksittäisiä tapauksia. Viimeisin ohjelmistopäivitys taisi nuo sekoittaa, pahoittelumme siitä 😞 Onko tuota sinulla nyt kuinka usein siis tapahtunut viime aikoina?
Käyttäjätaso 3
Viimeaikoina taas tihenevään tahtiin muutaman kerran. Eilen viimeksi järjestelin kanavat ja piilotin tuplat/triplat. Tänään taas kaikki sekaisin. Miksi?

Jos valitsee minkä tahansa kanavan välillä 20-40 niin miksi nuolinäppäimillä ei pysty kelaamaan kanavia kuin suurempaan suuntaan. Pienempään suuntaan ei onnistu.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Tuolla tuli juuri alkuviikosta taas korjausta tuonne kanavien piilottelun puolelle (nyt Netflixin pitäisi pysyä piilossaan), voi olla että tuo laukaisi tuon sekoilun sulla 😕 Onko noi nyt eilisen jälkeen pysynyt kuten pitää?

Kävin testailemassa tuota 20-40 kanavien ongelmaa eikä ainakaan itselläni toistunut. Ei vaikuttanut käytinkö OK napin ylä- ja alapuolelta nuolia tai P+ ja P- nappeja, eikä vaikuttanut myöskään tulinko niille kanaville kelailemalla napeilla tai valitsemalla suoraan vaikka 27 kanavan. Onko tossa mitään mallia millä toi sulla toimis vai estyykö sulla sekä ne nuolet että P- alaspäin tuossa kanavavälissä? Onko sulla siinä omat kanavat valittuna normaalien päälle?
Oma kanavajärjestys katoaa joka kerta, kun suljen television. Eli joudun palauttamaan alkuperäisen kanavajärjestyksen siirtämään kanavat useamman kerran päivässä. Tätä on nyt jatkunut muutaman päivän ajan. Suunattoman ärsyttävää.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Oma kanavajärjestys katoaa joka kerta, kun suljen television. Eli joudun palauttamaan alkuperäisen kanavajärjestyksen siirtämään kanavat useamman kerran päivässä. Tätä on nyt jatkunut muutaman päivän ajan. Suunattoman ärsyttävää.

No jopas nyt. Pystyisitkö kokeilemaan irroittaa digiboksista virtapiuhan ja painamaan tämän jälkeen virtapainikkeen pohjaan kunnes virtavalo alkaa vilkkua vihreänä (n. 3 seukuntia) olisiko tästä apuja. Boksille kannattaa vielä tehdä kertaallen resetointi tuon meidän päässä tehdyn korjauksen jälkeen.