Vastattu

Miten resetoidaan Netgem n 7700

 • 13 October 2014
 • 12 kommenttia
 • 8629 katselukerrat

Tänään sain tuon viihdepaketin ja sen mukana tuli Netgem 7700. Tallenteet mm. pätkii. Jossain näin ohjeen, että laitteen resetointi voiisi auttaa. En vain tiedä miten se tuolla laitteella tehdään. Ohjekirjasessa ei ollut mainintaa, eikä myös sellaista paikkaa löydy laitteesta.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Urhokas 16 October 2014, 14:37

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

12 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Paina etupaneelin virtanappia viisi kertaa peräkkäin.
Resetointi = tehdasasetusten palautus, joka löytyy myös asetuksista.
Kiitos vastauksesta.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Erittäin heikko yhteys tai langattomuus digiboksilla voi myös tehdä tuota pätkintää. Nämä kaksi on yleisempiä syitä ainakin. Hyvä jos auttaa tuo tehdasasetukset.
 • Resetoin ja sen jälkeen vielä vaihdoin modeemin keskeisempään paikkaan huoneistossa. Nyt kaikki toimii aivan loistavasti, tallenteet ei pätki ja kaikki WLANia käyttävät laitteet toimivat koko huoneistö joka nurkassa.
  Tosin nyt on tulossa tilalle kaapelimodeemi eli nämä ADSL-laitteet vaihtuu pois. Toivottavasti nekin pelaavat sitten yhtä hienost.
  Eilis illan ja osin viime yön yritin "asentaa" tätä Elisa viihde(?) pakettia. Ei onnistunut, meni "uusien" päivityksien hakutilaan ja pysyi siinä. Viime yönä yritin hakea digipoksin N 7700 resetointiohjetta (pakkauksen mukana ei tullut minkäänlaista ohjetta eikä muutakaan lappusta em. poksista). En sieltä Elisan sivuilta löytänyt mitään tästä poksista. Aamulla sitten rupesin etsimään täältä "käyttäjien palstalta" ja erilaisten hakuyritysten jälkeen löysin viimein tämän ohjeen. (KIITOS).

  Resetoin, joka ohjeesi mukaan (5 painallusta) onnistui. Asensin uudestaan mutta taas sama ongelma  = asennuksen jälkeen rupeaa väkisin "HAKEMAAN OHJELMAVERSIO PÄIVITYSTÄ" JA JÄÄ SIIHEN TILAAN, EIKÄ MITÄÄN TAPAHDU. Nyt ei sitten saa Elsalta mitään apua, eivät vastaa puhelimeen vaikka ilmoittavat nauhoitteessa sen olevan "auki" lauantaisin klo 10-lähtien.

  SATTUISIKO JOKU PALSTALLA OLEVA TIETÄMÄÄN RATKAISUA, jos niin kiitos.
  Kyllä vikapalvelun pitäisi vastata kellon ympäri myös viikonloppuisin.

  Ensin on kuitenkin kuunneltava automaattiviesti loppuun asti.
  Ei vaan vastaa, selittelee ne höpinät ja sen jälkeen alkaa musiikki soimaan, kuuntelin n. 5min js musiikki vaan soi.......
  Voisiko tämä neuvo auttaa:

  http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Viihde-Ominaisuudet-ja/Netgem-7700-ei-p%C3%A4ivity/m-p/388047#M27592
  Kun en ole tietotekniikan specialisti niin en ymmärtänyt siinä olevia ohjeita paitsi sen verran että vaihdoin modemin portin toiseksi ja se auttoi. Kunnes alkoi kuva "pätkimään" ja totesin että laitteen mukana tullut antennikaapeli ei saanut kunnolla kosketusta digipoksiin (tai kaapelin pää rikki). Halpis laatua, kova, jäykkä kaapeli. Vaihdoin oman entisen pehmeän, joustavan kunnon kaapelin ja tämä ongelma poistui.

  Ensi vaikutelma Elisa viihteestä: Jos Elisa ottais tilalle huomattavasti paremman, vastaavan tapaisen käyttöliittymän (mm. ohjelmaruudun näkymä), kuin KYMP LUMO TV:ssä niin uskon että saisi paljon tyytyväisiä asiakkaita lisää.

  Jos olisin Elisalla töissä, niin tekisin tästä kehitysaloitteen.
  Käyttäjätaso 5
  Mikäli tehdasasetusten palauttaminen asetuksista ei auta, kannattaa kokeilla firmware upgradea. Laitteen virtapainiketta pidetään painettuna noin 5 sec ajan kunnes digiboksin virtavalo alkaa vilkkua. Tämä tulee tehdä kun virtajohto kytketään seinään. Eli pidetään virtapainiketta jo painettuna kun virtajohto liitetään seinään, odotetaan että virtavalo alkaa vilkkua noin 5 sec päästä ja päästetään irti.

  Viimeisenä oljenkortena Netgemin laitteisiin tehonneena on WiFi moduulin irroittaminen (USB-liitännäinen laitteen sisällä).Kun moduuli on irroitetu, tulee laite käynnistää ilman sitä. Tämän jälkeen kytkee taas virrat pois ja laittaa mouulin uudelleen kiinni USB-väylään. Taas toimii pitkään ilman ongelmia. Toimiva kikka ainakin Netgemin omissa laitteissa (= tarkoittaen tehdasvalmisteisia, ei customoituja firmware versoita). HUOM. Jos tätä kokeilet, laitteen pohjassa oleva takuu sinetti rikkoutuu, eli takuu raukeaa. Eli jatkossa olet laitteesta itse vastuussa Tämä ei missään nimessä ole Elisan tai laitevalmistajan vastuulla.
  Tämä viisi nopeaa virtanapin painallusta resetointiin ja sammutus pitkään painamalla olisi ehdottomasti saatava käyttöohjeeseen. Itselläni Netgem 7700 sekoili ja jumitti täydellisesti asennusvaiheessa eikä uudelleenasennus toiminut ilman täydellistä resetointia virran katkaisun jälkeenkään vaan asennuksen alasivut näyttivät ihan mitä sattuu tai ruutu oli musta. :smileyevil: Lopuksi pitkä painallus virtanapista sai vasta laitteen toimimaan. Eikä tähän uuden boxin asennukseen mennyt kuin pari-kolme tuntia. :smileycry: Toivottavasti boxiin saadaan joskus toimiva asennusohjelma, joka ei jumita kokonaan. :smileyembarrased: