Netgem N7800 ja tallenteet katkeaa/jäävät kesken

  • 17 January 2020
  • 3 kommenttia
  • 348 katselukerrat

Käytössä on Elisa Viihde ja Netgem 7800-digiboksi. Ongelma jota kuvailen seuraavaksi esiintyy nimenomaan tietyn ohjelman tallentamisen (Pikku Kakkonen) yhteydessä, muiden ohjelmien yhteydessä ei ole tätä havaittu. Kun boksi tallennetaan Pikku Kakkosta, tallennus menee 1-3 minuuttia ja katkeaa sitten kesken. Tallennus jää useimmiten siihen, mutta on myös välillä jatkanut sitä myöhemmin. Internet-yhteys on vakaa ja tasainen. Mikä voisi olla ongelman taustalla?


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Moro @Kari_L ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Onko kyseessä nyt siis nuo ns. päälähetykset arkisin klo 17:00? Noitahan tulee aamuisinkin minuutin lähetyksinä jotka tulevat myös boksille talteen jos sulla on Pikku Kakkonen asetettuna tallennussääntönä. Katkeaako noi tallennukset kesken ohjelman?

Hoidan ylläolevaa asiaa isäni puolesta. 

 

Kyseessä on siis lauantain lähetykset, joista huomasimme jo kysymyksen esittämisen jälkeen että ne on jaksotettu ohjelmaoppaassa minuutin lähetyksinä ja sitten ohjelmassa mukana olevat piirretyt erikseen. Päälähetykset tallentuvat normaalisti sellaisenaan.

Jos lauantain lähetykset laitetaan tallentumaan säännön avulla sellaisenaan, lähetykset katkeavat 1-2 päästä. Niinkuin ilmeisesti pitääkin, kun ohjelma on kerta sen pituinen. Ongelmana on kuitenkin se että jotkut piirretyt sen jälkeen katkeavat kesken tai tallentuvat vain 1-2 minuutin jaksoina, vaikka tallennus olisi määritelty tehtävän pidemmältä ajanjaksolta.

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Joo, elikkä kaikki kuulostaa toimivan nyt oikein, tokikaan ei välttämättä aina loogisimmalta tuntuvalla tai tehokkaimmalla tavalla :/ Eli toi on normaalia että minuutin ohjelmasta tallenne jää lyhyeksi kestoltaan, samaten myös jos siitä perästä laittaa ohjelman tallentumaan siltä varalta että ilmoitettu aikataulu ei ihan minuutilleen pidäkään niin tulee talteen myös sitten ohjelman loppu, niin tämäkin että tuo tulee omana tallenteenaan on myös normaalia. Elisa Viihteessähän ei itse pääse määrittämään tuota tallenteen kestoa tai ajankohtaa, vaan se määräytyy ohjelmatietojen pohjalta mitkä meille toimitetaan :)