Vastattu

"Palvelu ei ole juuri nyt saatavilla"

  • 30 tammikuu 2019
  • 8 kommenttia
  • 2566 katselukerrat

Elisa viihteessä en näe tallennuksia digiboxin kautta. Saan vain viestin, että palvelu ei ole juuri nyt saatavilla. Virtajohto otettu irti ja laitettu takaisin, samoin modeemissa. Tehdasasetuksetkin on palautettu, silti sama viesti. Mitä tälle nyt pitäisi tehdä?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Suvi 30 tammikuu 2019, 07:56

Laaja vika on edelleen päällä, vaikuttaa tosiaan elisa.fi:n, viihteeseen, Aitioon, Elisa Kirjaan ja mm. OmaElisan laskujen PDF-versioihin,

Lisätietoja löydät täältä https://elisa.to/2DJ8QgG.
Katso alkuperäinen viesti

8 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
https://corporate.elisa.fi/uutishuone/tiedotteet/

Kaikki on ollut melkein 12h alhaalla jopa tiedotteet
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Boksin youtube sovellus kyllä toimii, mutta eivät muut kuten Tallenteet, Elisa Viihde Play tai Ohjelmakirjastoista Yle Areena, Aitio jne.

Miksi tänne ei tule mitään tietoa vian laadusta? Esim. Asiakastiedotteet eivät toimi.
Käyttäjätaso 1
Sama vika jatkuuu 30.1 klo 07:06 ei pääse tietokoneellakaan katsomaan tallenteita
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Laaja vika on edelleen päällä, vaikuttaa tosiaan elisa.fi:n, viihteeseen, Aitioon, Elisa Kirjaan ja mm. OmaElisan laskujen PDF-versioihin,

Lisätietoja löydät täältä https://elisa.to/2DJ8QgG.
Jos yritän katsoa tallenteita, tulee viesti, että digiboksi ei ole yhteydessä internettiin. Tuossa puolitoista vuotta sitten onnistuin katsomaan erästä tallennetta, mutta se pätki koko ajan ja lakkasi sitten toimimasta (ilmeisesti tuo yhteys internettiin). Minulla on huushollissani ne Inteno-pömpelit, joiden pitäisi ylläpitää yhteys modeemin ja digiboksin välillä, mutta yhteys ei ole pitään aikaan toiminut. Kai tämän yhteyden toimimattomuuden takia en ole pystynyt tallettamaankaan mitään noin puoleentoista vuoteen.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +4
Ne intenon pömpelitkin voi kokeilla resetoida ja parittaa uusiksi.

Mikäli siis noi zap100 mallit, ohjeistus ohessa:

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/laajakaista/ohje/inteno-zap-100/

Viihdesovellus toimii ilmaisena lisukkeena normiviihdeasiakkailla, ni saa sitten ohjelmat talteen luurillakin.
Kokeilin resetoimista ja uudelleenparittamistakin,mutta nyt ei tässä digiboksin äärellä pala mikään valo. Modeemin vierellä vain virtavalo. Ja katsoin kyllä johtojen olevan perillä asti. Voisivatko nämä intenot olla jo vanhuuttaan tiensä päässä? Ne ovat sitä zap 100 mallia.

Alussa ne toimivat niin kuin pitikin, eli ei etäisyys ole syynä. Kerran auttoi vähäsen, kun siirsin modeemipuolen pömpeliä (AP:tä) väljemmille maisemille (vaikka ei johdon lyhyys paljon sallinut siirtelyä). Mitään uusia esteitä ei näiden pömpelien välille ole tullut.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +4
Ne on sitten varmaan rikki ne intenot. Uudet ostaen vaan tilalle, tai sitten ethernetpiuhaa tai tehokas langaton ratkaisu. Halvin noista on se ethernetpiuha. Työläin yleensä, jos piilottaa huolella ja nätisti.

Osallistu keskusteluun