Vastattu

tekstityksen poisto ?

  • 14 March 2014
  • 11 kommenttia
  • 13993 katselukerrat

  • Avulias
  • 14 kommenttia
Kuinka saa vuokraamon kotimaisista elokuvista tekstityksen pois ?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Jaksuu 17 March 2014, 10:29

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

11 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Valkoisella digiboksilla jos painat kaukosäätimen OK-napin oikealla puolella olevaa toimintopainiketta, niin saat valita tekstitykset ja tarvittaessa pois. Kaukosäätimen toimintapanikkeen kuvassa on pieni ikkuna, jonka sisällä on nuoli. Toivottavasti onnistuu jatkossa :)

Edit: Mustalla pienellä digiboksilla OK-näppäintä ja navigoidaan tekstityksiin. Vanhemmilla netgemeillä värinapilla (keltainen?).
Oma boksi on musta Netgem N7700. Olisko siihen kellään mitään ohjetta ?
ewj kirjoitti:
Oma boksi on musta Netgem N7700. Olisko siihen kellään mitään ohjetta ?

Tuolla boksilla OK-näppäin ja sitten navi-näppäimellä alaspäin pitäisi löytyä tekstititysvalinta ja sieltä "Ei mitään".
Eipä toimi näillä ohjeilla. OK-näppäintä painamalla tulee vain k.o ohjelman tiedot ruudun vasempaan reunaan, nuolinäppäimillä saa sitten vain kelattua. Myös menu -> asetukset -> tekstitys -> ei mitään - näppäilemällä tekstit näkyy aina vaan 😞
Käyttäjätaso 3
Outoa. Ilmeneekö tuo suomenkielinen tekstitys kaikissa suomalaisissa vuokraamon elokuvissa vai pelkästään jossakin tietyssä? Jos esiintyy vain jossakin tietyssä elokuvassa, niin voitko kertoa mikä leffa kyseessä?
kaikissa
Käyttäjätaso 3
Voisitko tehdä digiboksille tehdasasetusten palautuksen ja kokeilla vieläkö ongelma toistuu? Palautuksen saa tehtyä MENU ja valikosta Asetukset > Digiboksin tiedot -välilehti > Tehdasasetusten palautus. Varmista myös, että digiboksin valikon kieliasetuksena on suomi. Mikäli tekstitys vielä ilmestyy, niin tästä joutuu tekemään häiriöilmoituksen. Sitä varten pyytäisin vielä sinua lisäämään profiilisi tietoihin asiakasnumerosi.
Asetusten palautus tehty. Antennikanavilla tekstitys näkyy edelleen, vaikka on poistettuna asetuksista. WiFin kautta tulevilla kanavilla poisto toimii. Vuokraamon elokuvissa oli jo mennyt ajat umpeen ettei pystynyt kokeilemaan enää.
Käyttäjätaso 2
Juuri googletin ja tälle päädyin.
Vuokrasin vadelmavenepakolainen elokuvan viihde vuokraamosta ja tekstitys on päällä niin ruotsin puhekielen kuin suomen puhekielen kohdalla. Ei saa mistään nappulasta valittua mitä suomentaa.
Onko nyt olemassa jotain keinoa millä nuo tekstit sais pois suomalaisista elokuvista. Yritän katsoa Napapiirin sankarit 2 leffaa vuokraamosta mutta siinä on koko ajan tekstit jotka häiritsee todella paljon. Musta digiboksi eikä mistään kaukosäätimen napista tekstejä voi poistaa.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Kokeile painaa OK näppäintä ja sen jälkeen nuoli oikealle sieltä pitäisi löytyä tekstitysvalikko.