Vastattu

Uudistunut Elisaviihde - Miten piilottaa kanavia?

  • 20 April 2016
  • 7 kommenttia
  • 3749 katselukerrat

Nyt kun Elisaviihteen näkymä uudistui koki kanavien selaaminen radikaalin muutoksen - huonompaan. Kaikki mahdolliset kanavat tulevat nyt selatessa näkyviin ja joutuu skrollaamaan kaikki kanavat lävitse (jos ei ko- kanavan numeroa muista ulkoa). Aikasemmin selatessa näkyivät vain ne kanavat jotka itsellä olivat aktiviivisia. Millä tämän toiminnon saisi takaisin?

Nyt erittäin epäkäyttäjäystävällinen ratkaisu ja heikentää katselukokemusta.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Red 23 April 2016, 17:02

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15
Turhat kanavat voi piilottaa. Piilotus löytyy turvallisuusvalikosta.
Loput voit järjestää vapaasti mille paikalle haluat. Järjestelyn sijaintia en nyt ulkoa muista, mutta löytyy jostain toisesta asetusvalikosta. Tai vaikka hakemalla tältä palstalta.
Moi,

Tuo ei ihan ollut se vastaus mitä hain - kohtuullisen turhauttavaa kaukosäätimellä naputella useampi sata kanavaa manuaalisesti piiloon. Aikasempi softaversio näytti vain käyttäjälle aktiiviset kanavat kun kanavia selasi.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15
Sitä vanhaa suosikkilistaa ei ole, eikä ole näillänäkymin luvattu tulevaksikaan, joten edellämainittu on ainoa keino.
Ideapajassa on esitetty toiminnon palauttamista.
Turhat kanavat voi piilottaa. Piilotus löytyy turvallisuusvalikosta.
Loput voit järjestää vapaasti mille paikalle haluat. Järjestelyn sijaintia en nyt ulkoa muista, mutta löytyy jostain toisesta asetusvalikosta. Tai vaikka hakemalla tältä palstalta.


Tuolla valikossa ei ollut kuin kanavien lukitus. Kokeilin. Ei piilota kanavaa vaan lukitsee sen niin että pyytää katseluun pin koodia. Ei ole todellakaan sama asia.

Lisäksi kun haluaa piilottaa tai järjestellä kanavia, niin ne kanavien nimet ja logot on niin pienellä, kuin kärpäsen jätöksen kokoiset, että ei yhtään tiedä mitä kanavia on piilottamassa.

On parempaakin tekemistä kahdeksi tunniksi, kun järjestellä yksittäin kanavia tai piilottaakseen - mikä siis ei toimi. Kun kokemuksen mukaan tehdasasetuksien palautuksia täytyy tehdä jatkuvasti, ja se kuitenkin nollaa kaikki vaivalla tehdyt kanavajärjestelyt.

Miksi Ylen kanavista HD 1 ja HD 2 näkyvät kanavalistassa kolmeen kertaan ?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Suosikkilistojen tilalle on tullut mahdollisuus järjestellä kanavat uudelleen mieleisempään järjestykseen. Tämä onnistuu polusta: Asetukset > TV-signaali ja laatu > Järjestä kanavapaikkoja. "Turhat" kanavat voit myös piilottaa: Menu>Turvallisuusasetukset>Lukitse ja piilota kanavia. 🙂 Muita mahdollisuuksia kanavalistan muokkaukseen ei tällä hetkellä ole.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +13
Suosikkilista ikävä kyllä puuttuu tuosta uudesta versiosta ja sitä on toivottu takaisin tuolla ideapajassa: https://palsta.elisa.fi/ideapaja-28/suosikkilista-viihde-digiboksiin-499060
Juu, kyllä vois piilottaa kanavia mutta ne on niin pienellä kirjoitettu, ettei osaa erota toisistaan. Miksei tätä lukitusta voisi tehdä kanavanumeron mukaan eikä nimen mukaan? Vai saako tekstiä jotenkin suurennettua? Nenä kiinni telkkarissa etkä sittenkään saa selvää kanavan nimestä - varsinkin kun ne on kirjoitettu mustalla. Tämä on ainakin meillä ongelmana.