Skip to main content
Vastattu

viihde boxin ongelma

  • 28 November 2020
  • 3 kommenttia
  • 351 katselukerrat

boxi lataa ja lataa, jumittaa ja sammuilee ittekseen. asiakas palvelussa neuvotaan vaan palauttamaan tehdas asetukset tai ostamaan premium lisä hintaan. onko muilla ollut tällästä ongelmaa, uutta boxia ei kuulemma saa. heitän roskiin ihan just koko laitteiston.

 

Varmaan kaikilla jossain vaiheessa.. Ollaan kyllä lähdetty Applen tielle jos ehdotetaan ratkaisuksi uutta kalliimpaa laitetta ja palvelua ..


Onko sinulla kaikkein vanhin Netgem 7700 boxi ?

Itsellä oli se ekana ja muutamien käyttövuosien jälkeen boxi alkoi hidastella ja kuumeta oikein huomattavasti. Kättö oli tahmeaa ja jokaisen kaukosäätimen painalluksen jälkeen piti odottaa. Aikani valitin asiasta niin se vaihdetiin minulle veloituksetta uudempaan 7800 maliin ja käyttö muuttui jälleen sulavaksi. Nyt muutamia päiviä ollut lisähintainen HD boxi käytössä. Siihenkin kyllä muutama parannuksen haluaisin…


https://elisaviihde.fi/vaihtoetu  tommonen sivu löytyy myös mikäli nykyinen boksi on vanhaa mallia, voi olla että tarjolla on päivitystä uudempaan suorilta 🙂 Jos ei, niin lisäiletkö profiiliisi asiakasnumeron ja muut infot niin vilkastaan vähän täältä käsin kun ilmeisesti noi https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/viihde/ohje/laitteiden-uudelleenkaynnistys/  sivun ohjeet ei siis auttanut?