Viihteen tv-kanavat netin kautta

  • 20 June 2017
  • 4 kommenttia
  • 4420 katselukerrat

Mitenkä tuon sais toimimaan, kun ei ole kaapelia eikä antennia talossa, ja ymmärtääkseni tv-kanavat pitäis saada näkymään vaihtamalla asetuksista jonkun kolmannen vaihtoehdon (ns. netti) , mutta mistä asetuksista? En ainakaan viihteen asetuksista löytäny yhtään mitään, onko siellä joku vaikeaselkoinen polku minkä kautta tämmönenkin löytyy? Ihan ei oo vahvimpia puolia nää hommat, et jos joku fiksu osais kertoa. Thanks!

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Moro Tinde1984 ja tervetuloa Palstalle! Elisa Viihteessä ei ole tuota IPTV- eli "netin yli"-vaihtoehtoa käytettävissä muuta kuin ihan parissa yksittäisessä kohteessa lähinnä vanhalla PPO alueella. Mikäli taloyhtiöllä ei ole lainkaan kaapeli- tai antenniverkkoa, kannattaa katsoa sisäantennia käyttöön. Jos kyseessä on omakotitalo, sitten toki katolle asennettava ulkoantenni on vakaampi ratkaisu. Toki voit myös tallentaa haluamasi ohjelmat ja katsella nämä tallenteiden kautta, tallennus toimii internetyhteyden yli aina 🙂
Käyttäjätaso 1
Eikä vissiin enään ole edes ppo alueella kun ei kanavat näy !
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Mnulla näkyy toki 500 alkuisissa kanavissa Ylen kanavat, ja MTV3:n lisäksi Sub ja Ava ja siten NatGeo, Fox ja Alfatv sekä EuroSport.

Paljon kanavia siis jää pois kuten 4lonen, Hero, 5, 6 , Liv, TLC, Frii, Jim. Mutta varmaan jokaiselle nuo mainitsemani IPTV kanavat ovat tarjolla? Kannattaa varmaan joku liitäntä hankkia ettei pelkän netin varassa?

Lähinnä itse haluaisin nelosen ja Heron HD tallennettaviin kanaviin, noista muista ei niin väliä 🙂 Tämä vain sivuhuomautuksena.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +13
Eikä vissiin enään ole edes ppo alueella kun ei kanavat näy !

Hyvin ainakin täällä näkyy peruskanavat netinkautta (entinen ppo alue.)

Nuo kanavat ei toimi 4G netillä vaan ne vaatii puhelinpistokkeesta tulevan netin kuten Adls/vdsl.