yle hd

  • 23 January 2020
  • 5 kommenttia
  • 413 katselukerrat

yle hd ei näy hd laatuisena kuva pätkii ja ääni häviää yle areena välillä mustana. on uudellen käynnistelty ja palautettu tehdasasetuksia useana iltana.toimii hetken joskus.maksan  hd laatuisesta kuvasta .ongelma on tullut 2020 vuoden alusta


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Moro @jarkyl ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Ikävä kuulla ongelmasta :( Onko toi Ylen ongelma nyt siis IPTV puolella (500+ kanavapaikat) vai ihan antennijohdon kautta tulevassa kuvassa? Toimiiko esim. Eurosport 525 kanavapaikalla yhtään paremmin? Lisäätkö profiiliisi vielä asiakasnumeron? :) 

asiakasn. xxx .yle hd kanavat näkynyt 21,22,,25 paikalla sekä 501.502,505.ei näy eurosportti sen paremmin mtv 3 ei hd ,ainostaan nelonen kanava 24 hd ja Hd music kanava 28 näkyy hd:nä .muila tuntuu olevan samoja ongelmia .työkaverilla on kilpailijalta ,toimii hyvin…..

EDIT: Piilotettu asiakasnumero / Exe_

Käyttäjätaso 3

@jarkyl hmm okei!  Piilottelin tuosta viestistäsi asiakasnumeron - lisäätkö sen profiiliisi Patomiähen ohjeiden mukaan, niin ei sitten näy täällä julksella foorumilla kaikille :blush:

Olisiko sinulla ihan muutama esimerkkiaika antaa koska Ylen HD -kanava on pätkinyt (pvm ja kellonaika)?

 

oko alkuvuosi ja tarkennus kaikki muut paitsi nelonen hd ja musakanava hd ovat reistailleet  tällä hetkellä tuntuu kaikki taas toimivan.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +7

Okei! Hienoa että nyt kaikki käy ja kukkuu niinkuin pitääkin :blush: