Yle HD kanavien äänenvoimakkuus

  • 25 August 2016
  • 3 kommenttia
  • 1177 katselukerrat

Miksi uudella, pienellä digiboksilla Ylen HD kanavat on todella hiljaisella? Äänenvoimakkuus on niin hiljaisella että sopivalle laitettuani äänet ja sitten vaihdan kanavaa, särkyy talosta korvat ja perheeltä ikkunat. Onko muilla samaa ongelmaa? Ja jos vian voi korjata niin miten? 😠

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Sama Ongelma on täälläkin. Elisalta vastausta odotellessa??
Ihmettelin tuota minäkin ja huomasin sellaisen omituisuuden, että boksin ääniasetuksella "Kotiteatteri" YLE 2 HD:n äänitaso on paljon alhaisempi kuin esim. MTV 3 HD:n. Sitten kun vaihtoi asetukseksi "Paras mahdollinen" niin YLE 2 HD:n äänitaso nousi suunnilleen samalle tasolle muiden kanssa. Aika outoa?

Olin tietoisesti laittanut tuon "Kotiteatteri" tilan, koska käytän äänensäätöön vahvistinta enkä halua, että boksin säätö on käytössä (jää yksi "vikatilanne" pois, kun boksia ei vahingossakaan voi säätää "nollille").

Tuo aiheuttaa juuri kyseisen ongelman, että joutuu nostamaan (YLE HD) volumea ja kanavaa vaihtaessa voi "hieman" säpsäyttää.

Kannattaa kuitenkin tarkistaa, mikä asetus boksista on valittu ja kokeilla, auttaako tuohon ongelmaan - vaikka ei sen mielestäni noin pitäisi toimia.

Itselläni on N7800, eli ei koske pelkästään N7700:a.
Mulla on juuri tuo Paras Mahdollinen ääni käytös. No ehkä tännkans pärjää. Ei kyllä ollenkaan hyvä ominaisuus.:@