Vastattu

Elisa Viihde valokuidun kautta omakotitaloon, nopeus ja päätelaite?

  • 11 January 2018
  • 2 kommenttia
  • 1904 katselukerrat

Hei, sain Elisalta tarjouksen Saunalahti talokuidusta omakotitaloon. Tarjouksen ehtona on sitoutuminen 24 kuukauden ajaksi Elisa Viihteeseen. Sinällään palvelu on ihan ok ja käytössä tälläkin hetkellä rivitaloasunnossa mutta vähän lisätietoja haluaisin.

-FTTH päätelaite? Elisan sivut tarjoavat paria eri mallia, Intenon FG101 ja FG500 sekä DKT:n mediamuuntimia. Tuleeko Viihteen mukana aina FG500 vai onko mahdollista käyttää omaa reititintä?
-Elisa Viihteen laajakaistan nopeus, eletään vuotta 2018 ja markkinoidaan "huippunopeaa" 100/10Mbps liittymää? Onko kuitukohteissa odotettavissa, että Viihde laajakaistaan saisi jotain nykyaikaista nopeutta? Tuo 10Mbps upstream on kuitenkin niin hidas jo nykyään etätöitä tekevälle että kannattaa mieluummin ottaa toisen palveluntarjoajan mobiili käyttöön.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi matiaas 11 January 2018, 18:24

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Parhaiten ja nopeiten asia selviää kun vastaat tarjoukseen tarkentavilla kysymyksillä. 🙂
Kuitupäätelaite on jo jonkun aikaa ollut uusissa toimituksissa DKT ja siinä on yksi ethernet-portti johon kytketään reititin, joka voi olla Elisan toimittama tai asiakkaan oma. Tuo DKT on pelkkä kuitumuunnin, joka ei siis sisällä reititintä tai WLAN-tukiasemaa.