Miksi elisaviihde ei näytä kaikkia tv-kanavia?

  • 27 November 2019
  • 1 kommentti
  • 5918 katselukerrat

Miksi Elisaviihteen kautta ei näy seuraavat kanavat: 4,liv,Jim ja Hero. Kuvaruudussa näiden kanavien kohdalla on teksti: Tätä kanavaa voi katsoa vain Elisan nettiyhteydellä.  Elisaviihteen toiminnassa on ollut syksyn aikana ongelmia, mm. kanavan vaihtaminen ei ole onnistunut tai kanavien vaihtamisen yhteydessä kuva hyppii ylösalas pari sekuntia. Jotkut ongelmat  ovat korjaantuneet toimiessani elisan sivuilla olevien  tai myymälästä saamieni toimintaohjeiden mukaisesti. Alussa kuvailemani ongelma ei kuitenkaan poistunut, vaikka myymälästä saamani ohjeen mukaisesti palautin tehdasasetukset. Asunnossamme on talokohtainen DNA:n laajakaistayhteys. 


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki

Moikka @Tyhjätasku! Elisa Viihteessä Nelosen HD -kanavat vaativat Elisan laajakaistan katselua varten. Kaikki peruskanavat (kanavapaikat 1-20) tulee kuitenkin antenni-/kaapeliverkon kautta ja pitäisi olla katseltavissa, oli se nettiyhteys miltä operaattorilta tahansa. :relaxed:

Lisää asiasta on keskustelua esimerkiksi täällä: https://yhteiso.elisa.fi/elisa-viihde-digiboksit-14/nelospaketin-kanavat-katosivat-514057