Vastattu

Youtube, ääni kuuluu, kuva ei

  • 17 November 2019
  • 3 kommenttia
  • 1576 katselukerrat

  • Tulokas
  • 2 kommenttia

Onko ratkaisua, miten saan YouTuben näkymään Viihde-boxilla?

Aiemmin toiminut, mutta jonkun aikaa vetänyt ruudun mustaksi. Sovellus aukeaa ja valikko näkyy, voi hakea videoita, mutta kun valitsee jonkun alkaakseen katsella sitä, menee ruutu mustaksi, mutta ääni kuuluu. Tämän jälkeen joutuu laitteet sammuttamaan ja käynnistämään, että voi katsoa esim. TV:tä.

Boxi on 7800 ja viimeisin päivitys. Kokeiltu talouden kahdella boxilla ja molemmilla sama tilanne. Boxin resetointi ei tuo muutosta tilanteeseen. 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 17 November 2019, 13:04

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26

@KTV Oletko kokeillut alustaa laitteen sisäistä muistia? Jos et, tee se. Onnistuu Menun Asetukset -valikosta Asetukset > Lisäasetukset > Alusta sisäinen muisti. Toimenpiteen päälle kannattaa vielä kokeilla uutta resetointia. Myös virtajohdon tuuletusta vähintään 10sek ajaksi kannattaa testata.

 

Tuntuu siltä, että Elisalta olisi lipsahtanut taas “vähän” bugisempi päivitys matkaan digibokseille. Et ole ensimmäinen, joka on raportoinut ongelmista juuri uuden päivityksen jälkeen.

Kiitos. Nyt toimii!

Muistelin, että olisin nuo toimet tehnyt jo jossain vaiheessa, mutta ehkä sitten en. Nyt joka tapauksessa toimii Youtubekin. Täytyy vielä toinenkin boxi yrittää elvyttää.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Hyvä jos noilla ohjeilla tokeni ja lähti toimimaan :blush:

Ylipäätään jos ongelmaa Viihteessä on, niin voi koittaa tehdä sivun elisa.fi/viihdelaitteet ohjeiden mukaiset toimenpiteet.