Kiinnitetty keskustelu ELISA VIIHDE VIAPLAY

Elisa Viihde Viaplayn marraskuun uutuudet - elokuvia ja sarjauutuuksia marraskuun iltoihin!

  • 27 October 2022
  • 1 kommentti
  • 1667 katselukerrat
Elisa Viihde Viaplayn marraskuun uutuudet - elokuvia ja sarjauutuuksia marraskuun iltoihin!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 1980 kommenttia

Marraskuun pimeinä iltoina on hyvä käpertyä sohvannurkkaan ja nauttia elokuvista sekä sarjoista. Listasimme tähän artikkeliin mielenkiintoisimmat katsottavat Elisa Viihde Viaplayn uutuuksista 📺


Marraskuussa on tulossa:

 

Uncharted – Vauhdikas     aarteenmetsästys

 

Uncharted perustuu huippusuosittuun videopelisarjaan. Seikkailuelokuvaa tähdittää Tom Holland ja Mark Wahlberg. Elokuva kertoo Nathan Draken ja hänen kokeneen kumppaninsa Victor Sullivanin ”kaikkien aikojen suurimmasta aarrejahdista”. Eksoottinen seikkailu vie heidät ympäri maailmaa. Koomisilta selkkauksilta ei luonnollisesti vältytä ja toimintaa riittää moneen lähtöön.

KATSO UNCHARTED 11.11. ALKAEN
 

Koskinen – Rikollisia jahdataan  Tampereella

 

Seppo Jokisen luomaan Koskinen-dekkarisarjaan perustuva Koskinen-rikossarja kuvaa poliisien työtä ja perhe-elämää realistisesti. Komisario Koskista esittävä Eero Aho on roolissaan uskottava. Aho tekee keski-ikäisestä rikostutkijasta inhimillisen. Sarjassa Jokisen luoman kirjasarjantapahtumat tuodaan nykypäivään ja tietenkin kirjoista tuttuihin Tampereen maisemiin. 

KATSO KOSKISEN ENSIMMÄINEN KAUSI 30.11. ALKAEN

 

Boss Level – Onnistunut juonenkierrätys

 

 Joe Carnahanin ohjaama Boss Level -elokuva onnistuu kierrättämään Päivä murmelina -klassikkokomedian idean uudelleen. Frank Grillon esittää Roy Pulveria, entistä ammattisotilasta. Roy joutuu aikasilmukkaan, jossa hänet surmataan joka päivä eri tavoin. Elokuva tarjoaa actionin ystäville tasokkaita taistelukohtauksia ja yllättäviä käänteitä. Elokuvan pääosissa nähdään Frank Grillo, Mel Gibson ja Naomi Watts.

KATSO BOSS LEVEL 4.11. ALKAEN
 

Moonfall – Maailmanlopun meininkiä

 

Katastrofielokuvien mestarin Roland Emmerichin (Godzilla, Independence Day jne.) ohjaamassa tieteiselokuvassa maailmanloppu uhkaa, kun kuu on törmäämässä maapalloon. Astronautit Brian Harper (Patrick Wilson) ja Jocinda Fowler (Halle Berry) joutuvat kirjaimellisesti operaatioon pelastamaan maailmaa. Molemmilla on käynnissä kivulias avioero, joten planeetan laajuiseen kaaoksen keskellä he selvittävät myös ihmissuhdesoppaansa.

KATSO MOONFALL 25.11. ALKAEN

 

Elvira – Epätavallinen sankaritarina

 

Tanskalainen draamasarja kertoo eriskummallisesta etsivästä rajoja rikkoen. Viaplay Original -sarja perustuu Anne-Sophie Lunding-Sørensenin suosikkiromaaneihin. 35-vuotiaan Elviran (Sara Klein) työpäivä koostuu puhelimeen vastaamisesta bordellissa. Bordellin omistaa hänen lapsuudenystävänsä ja poliisin Køster. Odottamattoman tapahtumaketju käynnistyy kun yksi prostituoitu katoaa.

 Monikerroksinen ja epätavalliseen ympäristöön sijoittuva sarjauutuus on sekoitus draamaa, huumoria ja toimintaa. Kannattaa katsoa!

KATSO ELVIRAN ENSIMMÄINEN KAUSI 13.11. ALKAEN

 

The Suspect – Murhaepäilykset käynnistävät kujanjuoksun

 

The Suspect on brittiläinen trillerisarja, jossa psykologi Joseph O'Loughlinin (Aidan Turner) täydellinen elämä alkaa hajota, kun hän joutuu yllättäen murhaepäilyjen polttopisteeseen. Pääosaa esittävä irlantilainen Turner tunnetaan parhaiten Hobitti-elokuvien Kilinä. The Suspect perustuu Michael Robothamin bestseller-kirjaan. Tässä sarjassa ollaan jännittävän rikosdraaman äärellä.

KATSO THE SUSPECTIN ENSIMMÄINEN KAUSI 20.11. ALKAEN
 

Hilma – huippuluokan elämäkertaelokuva

 

Hilma-elokuva kertoo ruotsalaisen abstraktin taiteen ikonin Hilma af Klintin (1862–1944) tarinan.  Elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut maineikas Lasse Hallström, joka työsti elokuvan käsikirjoitusta kolmen vuoden ajan.

Hilma af Klint on taiteilija, joka on saanut tunnustusta vasta kuolemansa jälkeen. Hilmaa esittää maailmankuulu näyttelijä Lena Olin. Tuloksena on väkevä ja ajatuksia herättävä elämäkertaelokuva naisesta, joka ymmärsi olevansa aikaansa edellä ja jonka teoksia ei näytetty hänen elinaikanaan hänen naiseutensa takia.

KATSO HILMA 18.11. ALKAEN

 

C’mon C’mon – Koskettava tarina lapsen ja aikuisen suhteesta

 

Oscar-palkittu Joaquin Phoenix tekee ensimmäinen pääroolin sitten ylistetyn Jokerin (2019). Phoenix näyttelee toimittajaa, joka päätyy yllättäen huolehtimaan sisarenpohjastaan Jessestä (Woody Norman), siskon matkustaessa kauas hoitamaan perheen asioita. Kriitikoiden ylistämässä mustavalkoisessa elokuvassa kuljetaan ympäri Yhdysvaltoja. Tunteellinen elokuva herkistää katsojan mielen.

KATSO C’MON C’MON 12.11. ALKAEN


1 kommentti

Käyttäjätaso 6

Odotan leffaa C’mon C’mon (tulossa lauantaina 12.11.), se vaikuttaa kiinnostavalta ja saanut hyvät arvostelut myös Rotten Tomatoesissa.

Osallistu keskusteluun